Final a la ratxa però orgullosos del Santfe


vs vilassar.jpg

Tot no pot ser i no sempre l'epica esdevé lírica. El Santfeliuenc no va poder fer el cim però ens hem de quedar amb les coses positives que un cop més va ensenyar l'equip. La punteria de les jornades anteriors la vam trobar a faltar.


SANTFELIUENC FC 0 ..... UE VILASSAR DE MAR 1 (DAVID GASCÓN, 10')

ÀRBITRE: JOSEP SUBIRATS MATAMOROS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 25 GRAUSTot no pot ser i no sempre l'epica esdevé lírica. El Santfeliuenc no va poder fer el cim però ens hem de quedar amb les coses positives que un cop més va ensenyar l'equip. La punteria de les jornades anteriors la vam trobar a faltar. El Vilassar amb poquet va treure molt i posa de manifest que li te presa la mida al Santfeliuenc. Una pedra a la sabata. El desgast d'haver de jugar tres partits en set dies també va pesar a la balança. El Vilassar més descansat ja que no va jugar dimecres va aprofitar una de les seves comptades arribades per fer un gol matiner que va ser decisiu.


Punt final a la bona ratxa del Santfeliuenc que rep la primera derrota de la temporada i potser la que menys esperàvem. Un Vilassar de Mar ordenat i amb la lliçó ben apresa va superar un Santfeliuenc a qui li va faltar la punteria que li va sobrar en les jornades anteriors davant Manlleu i Martinenc. Un gol de murri de David Gascón que va soprendre la defensa blanc-i-blava i a Santi al minut 10 va servir perquè els visitants sumessin tres punts . El gol de Gascón va abocar a l'atac els santfeliuencs que van festejar amb el gol als darrers minuts del primer acte mitjançant un parell de rematades d'Alex Bolaños i Cano que va treure sota la línia la rereguarda maresmenca. El Santfeliuenc va reclamar amb raó l'expulsió de Jose per una entrada a Cano quan era l'últim futbolista i l'opció de gol era clara i unes possibles mans dins l'àrea d'un defensor vilassarenc.

Després de la represa el Santfeliuenc va dominar de manera insistent però el Vilassar va tenir la virtut de saber resistir. Ni Iván Peralta 65' que va topar amb la creueta del travesser, ni Éric Pacheco 71', ni Cano 80' van poder batre Imanol en accions molt clares. Els darrers minuts van estar marcats per l'expulsió del golejador Carlos Cano i per la impotència de deixar passar una oportunitat d'or de dormir al més alt de la classificació. No importa, de ben segur aquest equip ho tornarà a intentar perquè a ganes és imbatible.


La lliga de Tercera Divisió restarà aturada tres setmanes pel compromís de la selecció catalana amateur a l'eliminatòria de la Copa de les Regions UEFA que es disputarà a Moldàvia.Santfeliuenc FC: Santi, Mata, Èdgar (Faura, 66'), Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Dani Sánchez, 66'), Álex Bolaños (David Toro, 71'), Iván Peralta, Cano i Éric Pacheco.

UE Vilassar de Mar: Imanol, Guillem Creus, Jose, Peque, Manu Moreno, Galeano, Urbano (Romero, 59'), David Gascón, Anselmo (Edu Camps, 79'), Mendoza i Aitor (Guillem, 68').Gol:

0 – 1, 10 David Gascón


Àrbitre: Subirats Matamoros, la seva actuació va ser molt més que discreta. Va ensenyar targeta groga els santfeliuencs Tena, Cano i Álex Bolaños; i els visitants Jose, Galeano, Mendoza i Edu Camps. Va expulsar per doble targeta groga Cano (88')


Quadern de notes:

- Avui no va poder ser. Un Santfeliuenc lluitador i treballador però sense l'encert d'altres jornades en atac va deixar passar un bona oportunitat de fer-nos una selfie amb la classificació. - El desgast físic que suposa jugar tres partits en set dies es va notar.

- Debut amb la samarreta blanc-i-blava del jove Mata.

- El pitjor, l'expulsió de Carlos Cano que ens privarà de l'excel·lent davanter a Terrassa.

- El Vilassar de Mar va tornar a ser l'enemic més perillós.


Roda de premsa

Entrenador del Santfeliuenc FC

Entrenador del UE Vilassar

Millors moments del partit gràcies a La Xarxa

Resum del Santfeliuenc FC 0 - 1 UE Vilassar