Últimas noticias

L'equip Benjamí A protagonista a la Nit de l'Esport

L'equip Benjamí A del Santfeliuenc FC va ser guardonat en la 13a Nit de l'Esport que es va celebrar el passat dissabte a la Sala Ibèria. El nostre equip benjamí va ser campió a Segona Divisió i enguany estrena la categoria conquerida de manera tan brillant.

A més de l'equip guardonat, també van ser nominats l'Infantil A, com a campió de Segona Divisió; el Juvenil, subcampió a Primera Divisió i que no ha assolit l'ascens a Preferent pel goal average; i com no, l'equip absolut que va aconseguir una exitosa novena posició en el seu debut a Tercera Divisió.

Una nit, doncs, que va ser de protagonisme de tot l'esport santfeliuenc en la seva pluralitat.PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat