El Santfeliuenc torna a l'Olímpic de Terrassa

224 dies després el Santfeliuenc torna a l'Olímpic de Terrassa. Un temps que permet copsar l'espectacular progressió del nostre equip en categoria nacional. Per la seva banda, el Terrassa arriba a la cinquena jornada amb un decebedor bagatge de dos punts, molt per sota de les previsions que situaven els del Vallès entre els quatre primers.

TERRASSA FC ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI OLÍMPIC

DATA: 5 OCTUBRE

HORA: 18

JORNADA: 6

PER SEGUIR EN DIRECTE: Radio Sant Feliu, @radio_SantFeliu, Terrassa Digital, @santfeliuencfc, @Rivassalvador,

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL COBERT I AMENAÇA DE PLUJA, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

224 dies després el Santfeliuenc torna a l'Olímpic de Terrassa. Un temps que permet copsar l'espectacular progressió del nostre equip en categoria nacional. Per la seva banda, el Terrassa arriba a la cinquena jornada amb un decebedor bagatge de dos punts, molt per sota de les previsions que situaven els del Vallès entre els quatre primers.

Punt final a tres setmanes d'espera, una espera massa llarga. El Santfeliuenc reprèn la competició oficial i ho en un dels millors escenaris del futbol català. Si l'any passat el Terrassa-Santfe ens va dexiar un regust amarg perquè els blanc-i-blaus van merèixer premi i es van quedar sense en el darrer minut, enguany Andrés González vol que els seus jugadors recuperin els tres punts que van volar de Les Grases contra el Vilassar. Per a diumenge el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb el sancionat Carlos Cano. Qui sí podrà jugar és Gerard Rovira, que va rebre un cop a l'espatlla en un amistós contra el Santboià però del que sortosament s'ha recuperat.


Acord Terrassa-Sante, els socis 5€

Les directives del Terrassa i del Santfeliuenc ha arribar a un acord pel qual els socis del nostre club pagaran 5€ mostrant el carnet a les taquilles. Un acord que tindrà reciprocitat per als socis egarencs en el partit de la segona volta.


El Terrassa busca la reacció

Inici decebedor del Terrassa. David Pirri, ex futbolista professional, es va fer càrrec de l'equip amb l'objectiu de repetir la classificació de la temporada passada amb el qüestionat Miki Carrillo. Tanmateix l'equip no està donant bons senyals. Només dos punts en cinc partits són un bagatge molt pobre per a un club amb obligacions. Catorze futbolistes van renovar (Ortega, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Juli, Isaac Maldonado, Batanero, Jaime Fuentes o Marc Vilajosana). I són nous noms amb destacat currículum com Diego i Guille Ramon (Europa), Geri (Masnou), Mario Roque (L'Hospitalet). En els últims dies hi ha arribat Víctor Merchán, migcampista ofensiu que procedeix del Caudal de Mieres.

Terrassa Futbol Club Any de fundació: 1906 President: Jesús Fernández (6a temporada) Indumentària: samarreta vermella i pantaló vermell Estadi Olímpic Aforament: 11.500 espectadors Socis: 500 Temporades a Tercera: 35 Web: www.terrassafc.com Plantilla: Porters: Ortega i Éric Ayala (Cerdanyola FC) Defenses: Sergi Pérez, Javi González, Segarra, Guille Ramon (Europa) i Joel (Castellar). Migcampistes: Sergio Montero, Juli, Isaac Maldonado, Batanero, Ángel, Josep Casasayas, Romo, Jaime Fuentes i Víctor Merchán (Caudal Mieres). Davanters: Carles Montoro, Geri (Masnou), Diego (Europa), Marc Vilajosana i Mario Roque (l'Hospitalet). Què va passar a l'últim Terrassa - Santfeliuenc? Tercera Divisió, jornada 26 (23-02-2014) Terrassa 1 (Batamero, 89') - Santfeliuenc 0