top of page

El Santfeliuenc es dilueix a l'Olímpic


Al Santfeliuenc no se li està donant gens bé el Terrassa a Tercera. En un partit poc brillant els blanc-i-blaus es van veure superats per un rival necessitat que va ser millor quan ho havia de ser. Un gol en jugada d'estratègia al 8' de Segarra i un penal transformat per Jaime Fuentes al 66' van pautar noranta minuts de futbol en un estadi immillorable. Els d'Andrés González es van mostrar voluntariosos però mai no es van trobar còmodes i van acabar perduts i capficats en la immensitat egarenca. Un cop de cap de Dani Sánchez al 50' que es va estavellar al pal podria haver capgirat la història.

TERRASSA FC 2 (SEGARRA, 8' I JAIME, DE PENAL, 66') ...SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JOSÉ MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI OLÍMPIC

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA ENNUVOLADA, TEMPERATURA DE 19 GRAUS

El Santfeliuenc no va sortir bé i el Terrassa, amb necessitat i lliçó ben apresa, va começar manant. Al minut 8 una jugada d'estratègia la va aprofitar Pere Segarra per rematar de cap a la xarxa una centrada d'Isaac Maldonado. La defensa blanc-i-blava va estar de pega. El gol terrassenc va fer mal i durant 15 minuts els santfeliuencs van semblar estbornits per bé que els locals no es van apropar amb perill a la porteria de Santi. De mica en mica, però, el Santfeliuenc va anar guanyant confiança i David Toro, Èdgar i un batallador Iván Peralta van donar els primers avisos. Precisament Iván Peralta va tenir a les botes l'empat mitjançant una rematada potent que va treure Ortega. El Terrassa en una acció posterior a la contra va fregar el segon en una rematada intencionada d'Ángel de la Torre a la qual Santi va respondre de manera genial. Va ser l'epíleg al primer acte.

El Santfeliuenc va arrencar la represa amb energia i va tenir l'empat molt a prop. Una centrada d'Èdgar va acabar al cap de Dani Sánchez que amb una bona rematada posava a prova Ortega, que va respondre amb una estirada suficient per enviar la pilota al pal. L'acció va esperonar els blanc-i-blaus que van completar vint minuts de futbol vistós i desacomnplexat. Futbol vistós, però, que no es va traduir en arribades prou convincents a l'àrea terrassenca. Malauradament en una acció a la contra que va deixar Cristian Faura despullat contra tres atacants locals el partit es va trencar. Faura va tallar l'atac amb una discutible falta dins l'àrea que l'àrbitre molt decidit va castigar amb pena màxima. Jaime Fuentes no va desaprofitar l'ocasió i va enganyar Santi. Amb el partit molt coll per amunt el Santfeliuenc va mirar de respondre amb alguna acció interessant en atac però de nou no hi va haver ni continuïtat ni convicció i el Terrassa de maneza senzilla va foragitar tot el risc. Només a les acaballes una molt bona jugada d'Iván Peralta per banda dreta la va acabar Álex Bolaños amb una tímida rematada que no va alterar la tarda del porter terrassenc.

Derrota justa i ara cal pensar en el Figueres. Un Santfe-Figueres que es jugarà el proper dimecres a les 20 hores. L'afició ha de respondre i omplir Les Grases. Hem de recuperar el camí més curt dels tres punts.

Terrassa FC: Ortega, Guillem, Segarra, Jou, Javi González, Jaime Fuentes (Juli, 70'), Isaac Maldonado (Víctor Merchán, 59'), Carles Montoro, Marc Vilajosana (Mario Roque, 78'), Batanero i Ángel de la Torre. Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz (Maldonado, 70'), Faura, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Tena, Álex Bolaños, Dani Sánchez, Iván Peralta, David Toro (Quiles, 64') i Èdgar (Éric Pacheco, 64') Gols: 1 - 0, Segarra, 8'. 2 - 0, Jaime Fuentes, de penal, 66'. Àrbitre: Jose Manuel Martín Varas, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Jou i Juli; i al santfeliuenc Faura. Quadern de notes: - De nou el Santfeliuenc va marxar de buit de l'Olímpic de Terrassa. - El Santfe es va mostrar voluntariós peró amb això no n'hi ha prou. - Debut amb la samarreta blanc-i-blava de Juan Quiles. L'ex del Gavà ha de donar moltes jornades de bon futbol. - El Terrassa ha d'anar a més. El seu lloc a la classificació es il·lògic per la qualitat de la seva plantilla.

Roda de premsa

Entrenador del TerrassaFC

Entrenador del SantfeliuencFC

Galeria d'imatges

Imatges del TerrassaFC 2 - 0 SantfeliuencFC

Millors moments del partit gràcies a futolmedia.cat

Resúm del TerrassaFC 2 - 0 SantfeliuencFC

#actualitat #grupov #prensa #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #terrassafc

bottom of page