Nit de futbol amb majúscules a Les Grases. El Santfe rep el Figueres

Toca recuperar el camí de la victòria. Després de les derrotes contra el Vilassar de Mar i el Terrassa sumat a la llarga aturada pel compromís internacional de la selecció catalana amateur, l'afició ja vol tastar una nova victòria. I no serà gens fàcil ja que el Figueres, malgrat el seu inici discret, és un dels candidats més sòlids a buscar les quatre places de promoció d'ascens.


SANTFELIUENC FC ... UE FIGUERES

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DATA: 8 OCTUBRE

HORA: 20

JORNADA:7

PER SEGUIR EN DIRECTE: @radio_SantFeliu, Ràdio Vilafant, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @Rivassalvador,

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE SENSE NÚVOLS, TEMEPRATURA DE 21 GRAUS


Toca recuperar el camí de la victòria. Després de les derrotes contra el Vilassar de Mar i el Terrassa sumat a la llarga aturada pel compromís internacional de la selecció catalana amateur, l'afició ja vol tastar una nova victòria. I no serà gens fàcil ja que el Figueres, malgrat el seu inici discret, és un dels candidats més sòlids a buscar les quatre places de promoció d'ascens. Serà una nit de gran futbol a Sant Feliu i des de club s'apel·la a tota la ciutat per compartit noranta minuts que s'aventuren d'alt voltatge.

Andrés González busca la reacció. Les dues derrotes encadenades han fet que el quadre tècnic plantegi amb molta cura un partit complicadíssim per la gran entitat del rival i per la seva no menys impressionant nòmina de futbolistes. Caldrà veure si alguns dels jugadors que no van ser titular a l'Olímpic de Terrassa com Éric Pacheco, Dani Maldonado i fins i tot Juan Quiles seran en l'onze incial. Qui de ben segur tornarà als onze escollits serà el golejador Carlos Cano.


Jornada avançada per recuperar dies al calendari

La disputa de les semifinals del Campionat de les Regions UEFA ha fet alterar els plans del equips catalans de Tercera Divisió, i ha obligat la Federació a encabir jornades intersetmanals que no són acceptades de bon grau per la majoria de clubs. Tanmateix el Santfeliuenc ha de fer de la necessitat virtut i amb el suprt de l'afició sumar tres punts vitals per redreçar el rumb i consolidar-se a la part noble de la taula.


El Figueres, obligat a reaccionar

S'esperava molt del Figueres i fins ara hem vist bastant poc. Onze cares noves han reforçat el projecte empordanès que torna a dirigir Francesc Cargol amb la volunttat de lluitar per tot. Tanmateix la forta aposta econòmica no s'està traduint en bons resultats i els aficionats que s'apleguen al Municipal de Vilatenim no estan podent gaudir com imaginaven. Noms importants com Reig, Ureña, Barrera, Busquets, Ferran Grau, Moñino, Pedro del Campo, Bonaventura i Àlex Arimany van segellar la continuïtat, i a la capital empordanesa hi van arribar futbolistes amb prestigi com Masó (Manlleu), els ex palamosins Cunill, Chicho, Ritxi i Javi Revert, Roger Vidal (Olot) o Marc Serramitja dels noruecs del Kristians Sud. Cargol mirarà de fer reaccionar un equip que ha de millorar i que té un magnífic material per aconseguir fites notables en la temporada en què la capital de l'Alt Empordà volt tornar a volar alt.

Unió Esportiva Figueres:

Any de fundació:1919

President: José Antonio Revilla (tercera temporada)

Indumentària: samarreta blanc-i-blava i pantaló blanc

Estadi: Municipal de Vilatenim

Aforament: 9.472 espectadors

Socis: 500

Temporades a Tercera: 23

Web: www.uefigueres.cat

Plantilla:

Porters: Reig i Ureña.

Defenses: Barrera, Ramon Masó (Manlleu), Chicho (Palamós), Murga, Pujol (Juvenil), Busquets, Cunill (Palamós) i Quimo (Farners).

Migcampistes: Roger Vidal (Olot), Guillem (Juvenil), Ferran Grau, Moñino, Pedro del Campo, Mamau (La Jonquera) i Marc Serramitja (Kristians Sud).

Davanters: Ritxi (Palamós), Bonaventura, Javi Revert (Palamós), Arimany i Henry (Juvenil).

Què va passar a l'últim Santfe-Figueres?

Tercera Divisió, jornada 18 (14 de desembre de 2013)

Sanfeliuenc 1 (Alex Bolaños, 36') - UE Figueres 1 (Marc Bonaventura, 50')