top of page

El Santfeliuenc visita un Castelldefels que estrena entrenador


Un nou derbi. El Santfeliuenc disputa el segon derbi de la temporada en aquesta ocasió contra la UE Castelldefels. Per als grocs serà un partit diferent ja que estrenen entrenador: Miki Carrillo substitueix Lluís Albersa buscant una reacció en un conjunt que només ha guanyat un partit i que amb tres punts ocupa la dinovena posició.

UE CASTELLDEFELS ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE:EDWARD MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNCIPAL ELS CANYARS

DATA: 12 OCTUBRE

HORA: 12

JORNADA: 8

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Castelldefels, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @radio_santfeliu, @uecastelldefels

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS I POSSIBILITAT DE RUIXATS

A seguir sumant

El Santfeliuenc visita la ciutat baix llobregatina amb l'objectiu clar de seguir sumant després de la valuosa victòria contra el Figueres. Andrés González confia que els seus jugadors recuperin les bones sensacions a domicili, on els blanc-i-blaus es mostres especialment afinats. Per a diumenge, el tècnic santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs del sancionat Iván Peralta. Carlos, Alberto i Pere són a punt de la recuperació total.

Ràdio Sant Feliu en directe i entrada a 5€ per als socis

Jornada doblement festiva a Sant Feliu i tots aquells socis i seguidors que no es puguin desplaçar a Castelldefels podran seguir el partit en la transmissió en directe de Ràdio Sant Feliu (105.3FM). Així mateix recordeu que tots els socis podran accedir a Els Canyars abonant 5€ a les taquilles si ensenyen el seu carnet.

El Castelldefels s'aconstuma a viure prillosament a la part baixa

Com ja va passar la temporada passada la UE Castelldefels ha començat malament. Els resultats no han respost a les il·lusions prèvies i la directiva ha decidit tirar pel dret i buscar la reacció amb un jove però veterà a les banquetes de Tercera com Miki Carrillo. L'ex de la Montañesa i el Terrassa -amb tots dos va jugar la promoció d'ascens a Segona B- mirarà de redreçar el rumb d'un equip que amb Lluís Albesa només ha sumat tres punts sobre vint-i-un. Un equip, però, que la temporada passada i després d'haver de superar molts entrebancs va assolir la permanència. Han renovat August, Planagumà, Marc Martínez, Aitor Lario, Uri, Jorge Sánchez, Sergio Prieto, Oriol Cortés, Álex Cano, Gilberto o Cervantes. I són nous un gruix de jugadors amb nom a la categoria com ara Jonathan Reina (Masnou), Pelegrín (Cornellà/Viladecans), Dani Fernández (Masnou), Pedro Bravo (Santboià), Adri Ruiz (Vilafranca), Alabau (Masnou) o Masuet (Gavà).

Unió Esportiva Castelldefels

Any de fundació: 1948

President: Jordi Julià (5ª temporada)

Indumentària: samarreta groga i pantaló blanc

Estadi: Els Canyars

Aforament: 1.500 espectadors

Socis: 450

Temporades a Tercera: 12

Web: uecastelldefels.es

Plantilla:

Porters: August i Planagumà.

Defenses: Marc Martínez, Aitor Lario, Mario (Jesús i Maria), Uri, Jonathan Reina (Masnou), Prior (Castelldefels B), Borja (Mariano), Kevin (Vista Alegre), Pelegrín (Viladecans)

Migcampistes: Jorge Sánchez, Sergio Prieto, Oriol Cortés, Eros (Badalona juvenil), Álex Cano, Dani Fernández (Masnou) i Gilberto.

Davanters: Cervantes, Pedro Bravo (Santboià), Adri Ruiz (Vilafranca), Alabau (Masnou), Mateo Longone i Masuet (Gavà).

Què va passar a l'últim Castelldefels-Santfe?

Jornada 12 (3-11-2013

UE Castelldefels 1 (Gilberto, 62') - Santfeliuenc FC 2 (Èdgar, 20' i Álex Bolaños, de penal, 53')

#actualitat #previa #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov #uecastelldefels

bottom of page