El Santfeliuenc es doctora a Tercera Divisió

_DSC6456.JPG
Convicció i autoritat. El Santfeliuenc va tornar a fer un pas endavant en superar el Castelldefels en un derbi mogut que es va decidir amb un gol de Nacho Ruiz al 74' després d'aprofitar una assistència de Carles Tena a la sortida d'un córner. Abans, el Santfeliuenc s'havia avançat gràcies a un gol de Carlos Cano al minut 14. Els mariners van despertar al segon temps i un gol de Cervantes els va donar vida. El Santfe en el global dels noranta minuts va ser millor però que va haver de traballar de valent per no veure com el Castelldefens salvava un punt.


UE CASTELLDEFELS 1 (CERVANTES, 58') ... SANTFELIUENC FC 2 (CANO, 14' I NACHO RUIZ, 74')

ÀRBITRE: EDWARD GONZALES MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

MUNICIPAL ELS CANYARS

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ CALORÓS, TEMPERATURA DE 25 GRAUS


Tres punts més i ja en són setze. El Santfeliuenc va sortir a la gespa d'Els Canyars amb la decisió de furgar a la ferida d'un necessitat i preocupat Castelldefels que estrenava tècnic en la figura de Miki Carrillo, una assegurança de vida per la seva dilatada trajectòria al futbol català de Tercera. Les primeres ocasions van ser locals a través d'un cop de cap de Cervantes 6' i un xut desviat del sempre perillós d'Álex Cano 12'. Tanmateix al minut 14 la primera del matí. Una falta mig assajada que va treure Joserra i que va passar per les cames d'Èdgar, va acabar al cap de Cano que amb una rematada de davanter centre en estat de gràcia va superar l'estirada d'August a qui se li va fer de nit. El Santfeliuenc havia trobat el que buscava: avançar-se aviat per transpassar la pressió als grocs. El gol va assentar un Santfe dominador i confiat que va demostrar superioritat en moltes parcel·les del joc, i sobretot en l'intengible de les sensacions i la confiança. Al minut 38 els blanc-i-blaus van fregar la sentència. Una cavalcada espectacular de Nacho Ruiz per banda esquerra va acabar amb una centrada precisa que va topar amb les cames d'Aitor Lario quan Carlos Cano amb la canya a punt ja ensumava el dos al marcador d'Els Canyars. Tothom coincida a dir que si el Sanfe hagués ampliat l'avantatge el partit estava mig resolt. I el que són les coses, del possible 0 a 2 es va passar a l'acció més perillosa dels locals. Una penetració decidida per banda esquerra de Gilberto la va resoldre amb una canonada que va marxar un xic desviada. Podíem respirar però el Castelldefels començava a avisar.

I de fet a la represa el Castelldefels es va habillar amb una nova muda. L'atac mariener és variat i de qualitat i Gilberto, Álex Cano i l'home de refresc Ferran Alabau van començar a posar setge la porteria del sempre perfecte Santi Pérez. Al minut 58 una desafortunada acció al mig del camp blanc-i-blau la va aprofitar Alabau per armar una contra que va agafar a peu canviat la rereguarda. Álex Cano va continuar l'acció i va habilitar Cervantes a la part dreta de l'àrea que va creuar una pilota impossible per al porter santfeliuenc. Tocava posar el cronòmetre a zero amb un empat que sabia a poquet. El gol va donar vida els locals i va deixar una mica a les palpentes el Santfe. Jorge Sánchez i Álex Cano van avisar en sengles rematades però Santi va donar confiança i solidesa. I al 74 la carambola que ha va canviar tot. Quan més dubtes tenien els d'Andrés González l'últim en arribar, Juan Quiles, es va inventar una bonica jugada individual per forçar un córner. El córner va anar a les botes de Carles Tena que es va mig desempellegar mig burlar de tres jugadors grocs per servir a Nacho Ruiz que sol com un mussol i gairebé sota els travesser va fer el segon gol. Alegria més que justficada perquè els blanc-i-blaus esmenaven l'escaldred de l'empat. El gol de Nacho va donar pas a un joc d'anades i vingues amb domini del Castelldefels i contres ràìdes. En una, un magnífic Juan Quiles podria haver fet el tercer però la seva rematada va sortir desviada. Amb el Santfe amb deu per l'espulsió de Joserra i Gerar Rovira i Dani Ortiz rebutjant totes les pilotes es va acabar la història d'un nou derbi amb final feliç. El millor Santfeliuenc de tota la història es doctora a Tercera Divisió. I el proper dissabte tothom a Les Grases per gaudir amb un partit que podria ser molt especial si acabés amb els tres punts. Anen, pero, a poc a poc i gaudint de la vida d'un club que vivim amb passió.


UE Castelldefels: August, Marc Martínez, Aitor Lario, Mario, Uri (Masuet, 79'), Jorge Sánchez, Cano, Oriol Cortés (Sergio Prieto, 56'), Cervantes, Adri Ruiz (Ferran Alabau, 56') i Gilberto.

Santfeliuenc FC. Santi, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Joserra, Maldonado, Tena, Cano, Éric Pacheco i Èdgar.


Gols:

0 - 1, Cano, 14'

1 - 1, Cervantes, 58'

1 - 2, Nacho Ruiz, 74'


Àrbitre: Gonzales Moreno, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Mario i Marc Martínez; i als santfeliuencs Èdgar i Joserra. Va expulsar per doble targeta groga Mario (89') i Joserra (87').

Quadern de notes: - El Santfeliuenc torna a demostrar el seu poder en una Tercera Divisió que s'està convertint en un paradís. - El treball en equip i la solidesa en defensa van fabricar una victòria molt treballada. - El Castelldefels va oferir mostres de recuperació. Amb l'arribada de Miki Carrillo la reacció és més a prop.


Galeria d'imatges

Imatges del UECastelldefels 1-2 SantdfeliuencFC

Roda de premsa

Enternador del SantfeliuencFC

Entrenador del UECastelldels

Millors moments del partit gràcies Jawoi

Resum del UECastelldefels 1-2 SantfeliuencFC