top of page

El Santfeliuenc visita el filial més exigent

Partit de morro fort. El Santfeliuenc visitarà per primera vegada el filial del Centre d'Esports Sabadell. Els vallesans s'han reforçat de valent per competir amb totes les opcions en categoria nacional després d'assolir l'ascens la temporada passada en una agònica promoció contra el Viladecans. Els santfeliuencs buscaran retrobar el camí de la victòria i continuar amb la línia excel·lent a domicili. Partit de pronòstic incert i on caldrà estar molt atent perquè els detalls poden decidir.


CE SABADELL B ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)

ESTADI: PEPÍN VALLÈS (CASTELLAR DEL VALLÈS)

JORNADA: 10

DATA: 26 OCTUBRE

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE:Ràdio Sant Feliu, @rivasalvador, @santfeliuencfc, @radio_santfeliu

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOLS I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 21 GRAUS
Andrés González i els seus jugadors s'han conjurat per esborrar el mal sabor que va deixar la derrota contra el Masnou. Per aconseguir el propòsit s'haurà de millorar la concentració en defensa i tenir més capacitat de generar oportunitats. L'escenari, però, no serà gens fàcil ja que els blanc-i-blaus saben prou bé el poder del filial arlequinat. Andrés González de mica en mica recupera efectius i espera comptar amb Carlos Cano i Pere, que després de més d'un any d'absència obligada va ser a la convocatòria la setmana passada. Sens dubte, una gran notícia i una reincorporació d'altura que vindrà molt bé a la rereguarda.


Acord entre les directives: entrada a 5 euros

Les directives del Sabadell i el Santfeliuenc han arribat a un acord perquè els socis del nostre club tinguin accés al Pepeín Vallès de Castellar per només 5€. L'acord estableix reiprocitat i els socis arlequinats gaudiran del mateix preu a la tornada a Les Grases.


Ràdio Sant Feliu, en directe

Com ja és habitual l'emissora municipal continua amb la seva tasca de servei públic i de nou acompanyarà l'equip més representatiu de l'esport de la ciutat en el seu segon periple tercerdivisionista. Podeu escoltar Ràdio Sant Feliu al 105.3FM o online aquí en una de les tres modalitats d'audició.


El Centre d'Esports Sabdell B es reivindica amb una plantilla de qualitat

El filial arlequinat no s'estrena a categoria nacional per ser una comparsa si més no atès l'equip que ha format l'entrenador de l'ascens, Toni Rodríguez. Primer va ser la renovació de la columna vertebral ascensora: Sergi Tienda, Parera, Estellés, Noguera, Agus, Burgos, Yeray, Aleix Domínguez, Marçal Lladó o el golejador Sergi Estrada; després l'arribada de jugadors contrastats de Tercera com ara Pol Moreno (Masnou), Marc Ahufinger (Cerdanyola), Uri i David Jiménez (Gavà), Pol Roigé (Castelldefels), el juvenil del Real Madrid B, Sandro Toscano, o el golejador Ernest Forgas (Rubí) qui ja s'ha estrenat amb el primer equip. En resum, un equip amb poder per fer mal si totes les seves places exploten les seves habilitats i que després d'un inici irregular ha pres una trajectòria ascendent tal com va demostrar la setmana passada amb la victòria convincent a Cerdanyola (1 a 3). El Santfe s'estrena amb el Sabadell i no oblideu canviar els horaris: a les 3 de la matinada tornaran a ser les 2.


Centre d'Esports Sabadell B

Any de fundació: 1903 (el club)

President: Keisuke Sakamoto (segona temporada)

Indumentària: samarreta arlequinada blua i blanca; pantaló blau.

Estadi: Pepín Vallès (Castellar del Vallès)

Aforament: 2.000 espectadors

Socis: 3.500 (primer equip)

Temporades a Tercera: debutant Web:cesabadell.cat Plantilla: Porters: Tienda i Iván Fuentes Defenses: Ahufinger (Cerdanyola), Sergio Campos (Cerdanyola), Pol Moreno (Masnou), Estellés, Parera, Noguera i Agus. Migcampistes: Merino (Damm), Uri (Gavà), Burgos, Aleix Domínguez, Yeray, Marçal Lladó i Sandro Toscano. Davanters: Cesc, Estrada, Pol Roigé (Castelldefels), Pau (Gramenet), Ernest (Rubí) i David Jiménez (Gavà). Què va passar a l'últim Sabadell B - Santfe? Inèdit

bottom of page