top of page

Empat de qualitat


Quan el Santfeliuenc faci balanç de la lliga i miri pel retrovisor de les 38 jornades guardarà un bon record del punt sumat al Pepín Valls contra el Sabadell B. Els arlequinats es van avançar al minut 13 gràcies a un gran gol d'Ernest Forgas.

CE SABADELL B 1 (ERNEST FORGAS, 13') ... SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 19')

ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)

ESTADI: PEPÍN VALLS (CASTELLAR DEL VALLÈS)

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA AGRADABLE, 19 GRAUS

Quan el Santfeliuenc faci balanç de la lliga i miri pel retrovisor de les 38 jornades guardarà un bon record del punt sumat al Pepín Valls contra el Sabadell B. Els arlequinats es van avançar al minut 13 gràcies a un gran gol d'Ernest Forgas. El davanter havia jugat hores abans 25 minuts a Mallorca amb el primer equip. El Santfe es va saber refer i sis minuts més tard va fer l'empat també amb un gol de Dani Maldonado. Un empat que seria definitiu malgrat que els locals van tenir clares opcions de gol a la primera part. A la segona part el partit es va equilibrar amb una lleu superioritat santfeliuenca que també va tenir alguna ocasió per inclinar el marcador al seu favor.

Ernest Forgas, un davanter d'una peça que mira de davant per davant el futbolo professional va estar apunt d'amargar la tarda. Tot i així el Santfeliuenc va saltar al camp desacomplexat i Iván Peralta als 50 segons va fregar el gol amb una rematada clara que va acabar topant amb un defensor arlequinat. Els bons augurirs inicials es van acabar transformant, però, en domini torrencial vallesà. Al 9' Ernest Forgas li va pispar una pilota a Joserra i es va plantar sol davant el reaparegut Carlos però la seva rematada no va trobar la xarxa. Va ser el pròleg al gol local. Al 13 una centrada precisa de David Jiménez la va culminar de manera rotunda Ernest. Carlos no va poder oposar resistència. El Sabadell més que córrer volava i el Santfeliuenc amb prou feines podia contenir un rival amb tres jugadors que ja han debutat a Segona A -Yerai, Nogera i l'esmentat Ernest-. Però el que són les coses, quan més superats estaven el blanc-i-blaus una acció va canviar de manera radical l'escenari. Una passada d'Álex Bolaños a Dani Maldonado la va aprofitar el menut canterà per engaltar un xut col·locat que va sorprendre tothom. Un gol inesperat i rebut com a aigua miraculosa. El gol va animar el Santfe que la 24' podria haver tornat a fer diana en una cavalcada marca de la casa Nacho Ruiz que no va rematar amb l'esperó Iván Peralta.El Sabadell va anar recuperant el domini i el Santfeliuenc es va defensar amb ordre. Tanmateix dues rematdes de l'incisiu i incansable Ernest Forgas van fer tremolar la porteria de Carlos. Al descans taules i la sensació que el punt s'havia de fer bo.

La segona part va ser la crònica de 45 minuts d'anades i vingudes. El Santfeliuenc es va sentir més còmode i el Sabadell tot i no renunciar a l'atac es va mostrar un xic més imprecís. Éric Pacheco va estar molt actiu i en un parell de contres va coquetejar amb el gol, especialment en una al 60' on va deixar en evidència la defensa local i va arribar fins a la cuina de l'àrea però entre la defensa i el porter van evitar el segon del Santfe. Els locals quan s'atasaven a l'àrea ho feien amb perill. Al 53' Ernest va perdonar en un mà a mà mb Carlos; el porter del Santfeliuenc va saber aguantar perquè el davanter no se'n sortís. La millor ocasió, però, va ser del Santfeliuenc en una rematada franca d'Éric Pacheco 68' que va llepar el pal. El partit es va anar trencant. El Sabadell volia apropar-se a la porteria de Carlos però el Santfeliuenc va saber defensar-se amb ordre, maduresa i un Nacho Ruiz que va excel·lir. També l'estrena d'Alberto va ser molt positiva. En aquest joc frenètic una decisió equivocada de l'àrbitre va donar amb Joserra als vestidors cinc minuts abans de l'acabament. Malgrat la inferioritat el Santfeliuenc no va passar cap mal tràngol i va sumar un punt de mèrit davant un rival dotat d'una qualitat tècnica excel·lent. Ara caldrà fer bo aquest punt i no deixar passar l'ocasió de tonar a sumar de tres en tres contra el Vilafranca. Serà el proper dissabte a les 18 hores a l'olla a pressió de Les Grases

CE Sabadell B: Sergi, Parera, Sergio, Pol Moreno, Noguera, Yeray (Aleix, 66'), David Jiménez, Oriol, Ernest, Sandro (Marçal Lladó, 70') i Pol Roigé (Cesc, 81').

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Alberto, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Iván Peralta, Quiles i Éric Pacheco.Gols:1 - 0, 13' Ernest Forgas1 - 1, 19' Maldonado.

Àrbitre: Sánchez Arias, va tacar amb l'expulsió de Joserra el que hauria estava sent un bon arbitratge. Targetes gorgues el local Ernest; i el santfeliuenc Carlos. Targeta vermella directa Joserra (85').

Quadern de notes: - El Santfeliuenc que tant ens agrada va tornar a aparèxier contra un gran rival. - Felic reaparició de Carlos i debut d'Alberto. - Nacho Ruiz va excel·lir en defensa i atac. - El Sabadell, amb futbolistes que ja han debutat a Segona A, va demostrar molta classe però no va poder amb el super Santfe.

Galeria d'imatges

Imatges del CESabadell B 1-1 SantfeliuencFC

Roda de premsa

Entrenador del CESabadell

Entrenador del SantfeliuencFC

Millors momenots gràcies a JawoiTV

Resum del CESabadell B 1-1 SantfeliuencFC

#temporada201415 #terceradivisión #primerequipo #prensa #grupov #cesabadellb

bottom of page