top of page

Ambició per sumar tres punts contra el Vilafranca

El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho fa amb la voluntat clara i indefugible de sumar tres punts i esmenar el mal regust que va deixar la derrota davant el Masnou. L'empat, valuós, contra un bon Sabadell B ha servit perquè la confiança torni a instalar-se en un vestidor ple de moral, ganes i il·lusió, i que ara sí busca els tres punts per passar el vespre de Tots Sants en una posició privilegiada.


SANTFELIUENC FC ... FC VILAFRANCA

ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ DE SABADELL)

ESTADI: CAMP DE LES GRASES

JORNADA 11

DISSABTE 1 DE NOVEMBRE

HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: @rivassalvador, @santfeliuencfc, @radio_santfeliu, @fcvilafranca, Ràdio Vilafranca

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 19 GRAUS


El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho fa amb la voluntat clara i indefugible de sumar tres punts i esmenar el mal regust que va deixar la derrota davant el Masnou. L'empat, valuós, contra un bon Sabadell B ha servit perquè la confiança torni a instalar-se en un vestidor ple de moral, ganes i il·lusió, i que ara sí busca els tres punts per passar el vespre de Tots Sants en una posició privilegiada. Andrés González no vol confiances i ha preparat amb cura un partit contra un rival complicat. L'entrenador blanc-i-blau no podrà comptar amb l'injustament sancionat Joserra.

Esperem una gran entrada

Com cada quinze dies esperem veure un gran ambient a Les Grases. L'afició ha de seguir responent a la crida d'un equip que tan bé està representant l'esport de Sant Feliu i que aquest dissabte pot tornar a fer història dormint en una zona de privilegi.

Josele toca el cel

El Santfeliuenc no pot evitar mirar amb orgull i satisfacció la fita històrica de la UE Cornellà, que ha arribat als setzens de final de la Copa del Rei i s'hi ha enfrontat contra el Reial Madrid. I per al nostre club la satisfacció encara és més àmplia per la gran actuació de Josele, que als 56 minuts que va ser sobre l'estadi de Cornellà-Prat va donar l'assistència de gol a Óscar Muñoz.

Els del Penedès volen viure tranquils

El nou projecte del FC Vilafranca encapçalat per Iván Moreno vol viure més tranquil que la temporada passada després de la fi de l'era Puchi. L'inici va ser bo però en les darreres jornades els quadribarrats han baixat una mica i ara mateix ocupen un incòmode catorzè lloc amb onze punts, sis menys que el Santfeliuenc. El Vilafranca 2014-2015 és un mestís de jugadors del Vilafranca del darrer execici -Marc Ramírez, Dani Medina, Marcos Gudies, Robert Font, Éric Roca, Antolínez, Boira, Marcos García o el veterà Santi Triguero- amb incorporacions amb un cert nom a la categoria -Marc Duran (Pobla Mafumet), Josep Díez (Rapitenca), David Cuéllar (Reus), Héctor Sánchez (Masnou), Víctor Oribe (Pobla Mafumet), Munta (Rapitenca) i Bernat (Figueres)-. El flamant fitxatge del defensa Joan Castillo (Prat) completa una plantilla d'un bon nivell.

Futbol Club Vilafranca Any de fundació: 1904 President Joan Soler (segona temporada) Indumentària: samarreta quadribarrada en franges verticals; pantaló blau. Estadi: Municipal. Aforament: 3.500 espectadors Socis: 300 Temporades a Tercera: 24 Web: www.fcvilafranca.com Plantilla: Porters: Marc Ramírez i Álex (Ribes). Defenses: Medina, Marcos Gudies, Robert Font, Aitor Casas (Sabadell B), Marc Duran (Pobla Mafumet). Joan Castillo (Prat) i Éric Roca. Migcampistes: Creixell, Guti (torna d'USA), Díez (Rapitenca), Cuéllar, Antolínez, Boira, Marcos García i Héctor. Davanters: Oribe, Santi Triguero, Munta (Rapitenca) i Bernat (Figueres). Què va passar a l'últim Santfe - Vilafranca? Tercera Divisió, jornada 23 (1-02-2014) Santfeliuenc 2 (Faura, 14' i Gerard Rovira, 43') - FC Vilafranca 1 (Manel Lora, 54')

bottom of page