top of page

Encallats

Cal admetre que el Santfeliuenc s'ha encallat. Les bones sensacions viscudes a Castellar no s'han traduït en gairebé res. El Vilafranca es va imposar fins i tot de manera còmoda gràcies a un gol de Bernat 33'. Els del Penedès, ben situats i controlant en tot moment la situació, es van endur una justa victòria. Toca millorar i Palamós ha de ser el punt d'inflexió per tornar als hàbits educats.


SANTFELIUENC FC 0 ... FC VILAFRANCA 1 (BERNAT, 33')

ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ DE

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU, 20 GRAUSCal admetre que el Santfeliuenc s'ha encallat. Les bones sensacions viscudes a Castellar no s'han traduït en gairebé res. El Vilafranca es va imposar fins i tot de manera còmoda gràcies a un gol de Bernat 33'. Els del Penedès, ben situats i controlant en tot moment la situació, es van endur una justa victòria. Toca millorar i Palamós ha de ser el punt d'inflexió per tornar als hàbits educats.

El Vilafranca va fer un salt de qualitat en superar merescudament un gris i apagat Santfeliuenc per 0 a 1. Els blanc-i-blaus van sortir amb decisió i al 12' un xut d'Éric Pacheco va obligar Marc Ramírez a demostrar la seva seguretat. Tanmateix els d'Andrés González van anar reculant i els del Penedès ho van aprofitar a les mil meravelles. Al minut 33 una centrada de Gerard Boira la va recollir dins l'àrea l'ex figuerenc Bernat per batre Carlos. El gol si va servir per alguna cosa és per desarticular un Santfeliuenc que no van tenir capacitat de resposta ni idees per crear joc amb un mínim de consistència.

A la represa, el Vilafranca ben situat al terreny de joc va superar amb comoditat un Santfeliuenc automutilat en atac. De fet, Marc Ramírez es va convertir en un mer convidat al partit. En un parell de contracops els quadribarrats podrien haver sentenciat però els va faltar encert, en especial en una rematada a porteria buida de Bernat que es va estavellar al travesser.El partit es consumia i l'únic motiu d'entreteniment per a l'afició era l'arbitratge que de nou va deixar els blanc-i-blaus amb un home menys per sisena vegada. Com a epíleg, Calderiña Pavón no va deixar llançar una servei de córner i va indicar el camí des vestidors entre la desaprovació del respectable.

Victòria justa del Vilafranca que respira i pas enrere del Santfeliuenc que encadena tres partits sense guanyar i que nota el pes de l'absència de Carlos Cano.Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Dani Sánchez, 77'), Álex Bolaños, Iván Peralta (Èdgar, 77'), David Toro (Quiles, 64') i Éric Pacheco.

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Duran, Aitor Casas, Medina, Joan Castillo, Josep Díez (Font, 84'), Bernat, Oribe (Albarrán, 87'), Marcos (Dani Antolínez, 71') Boira i Santi Triguero.


Gol:

0 – 1, 33' Bernat


Àrbitre: Calderiña Pavón. el seu arbitratge va ser molt fluixet. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Alberto, Dani Ortiz i Gerard Rovira; i als visitants Aitor Casas i Joan Castillo. Targeta vermella per dues grogues: Alberto (67').


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc s'ha encallat en les darreres jornades. Estem convençuts que aquest equip reaccionarà com ho ha fet sempre.

- Nacho Ruiz va tornar a estar estel·lar i es va arrepenjar l'equip a les esquenes.

- Per guanyar s'ha de veure porteria i malauradament el Santfe ni tan sols va fer suar Marc Ramírez.

- El Vilafranca respira amb una victòria tan treballada com justa. La incorporació de Joan Castillo vindrà molt bé l'euip que entrena Iván Moreno.

Roda de premsa

Entrenador del SantfeliuencFC

Entrenador del FCVilafranca

bottom of page