top of page

Empat amarg


RSCN5510.jpg

Empat amb múltiples interpretacions i lectures si bé el desenllaç va ser molt dolent. Al gol de l'empat de penal més que dubtós (86') amb què l'àrbitre va castigar el Santfeliuenc cal afegir la preocupant lesió de Pere que acabava de reaparèixer després de gairebé catorze mesos d'absència.

PALAMÓS CF 1 (ALBERTO MANGA, DE PENAL, 86') ...SANTFELIUENC FC 1 (ÉRIC PACHECO, 12')

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

ESTADI MUNICIPAL DE PALAMÓS

ASSISTÈNCIA: 325 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Empat amb múltiples interpretacions i lectures si bé el desenllaç va ser molt dolent. Al gol de l'empat de penal més que dubtós (86') amb què l'àrbitre va castigar el Santfeliuenc cal afegir la preocupant lesió de Pere que acabava de reaparèixer després de gairebé catorze mesos d'absència. Una concatenació de circumstàncies que va tacar el que en línies generals havia estat un bon partit dels blanc-i-blaus que es van avançar al minut 12 i que podrien haver resolt el partit als primers minuts del segon acte. El Palamós va dominar al darrer tram i va acabar gratant un punt.

El Santfeliuenc volia la reacció i durant prop de 65 minuts va ser el gran dominador. A una sortida valenta dels palamosins va respondre el Santfeliuenc amb una combinació entre Iván Peralta i Éric Pacheco que Éric en una fenomenal cavalcada va portar a les xarxes per estrenar el marcador. El matiner gol va donar tranquil·litat un Santfeliuenc molt ben situat al terreny de joc que va dominar i que gairebé va anul·lar un Palamós atenallat per les urgències de la classificació. Tal vegada només cal retreure als blanc-i-blaus que no s'apropessin amb més generositat a la porteria de Joan Bayona.

Després de la represa el partit podia haver-se resolt als primers minuts. Al 47' Éric Pacheco va recollir una pilota a la frontera de l'àrea gran per amb un toc subtil obligar el lluïment de Bayona. El córner posterior el va rematar de cap Gerard Rovira al pal. El Santfeliuenc estava a punt de curtcicuitar el partit però no ho va fer i aquest va ser el gran error. I això ho va aprofitar l'equip baix empordanès per anar recarregant-se d'oxigen. la primera gran ocasió local va ser per a Del Moral que va superar la defensa blanc-i-blava i la seva rematada acrobàtica va anar als núvols. Va ser el principi de l'ensulsiada general del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus van anar cedint el domini als locals que van prémer l'accelerador impulsats per la necessitat. Al 69' un mà a mà entre Venzal i Carlos el va salvar de manera admirable el porter blanc-i-blau. El Santfeliuenc mirava que els minuts passesin però al 86' una acció de murri de Marc Medina a l'àrea va fer que l'àrbitre caigués al parany i indiqués la pena màxima. Alberto Manga no va fallar i no va repetir el guió de la temporada passada. I per acabar-ho d'adobar el reapregut Pere queia lesional a les acabelles enmig de la tensió i la incomprensió dels seguidors locals que no van comprendre el mal tràngol que vivia el nostre futbolista. Un desenllaç molt desagradable que tancava un partit on el Santfe va ser millor en dues terceres parts.

Palamós CF: Bayona, Elíes (Herrera, 46'), Cano, Adri, Subi, Matamala, Del Moral, Manga, Sergi Arimany (Álex Fernández, 83'), Marc Medina i Moha (Venzal, 51').

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Gerard Rovira (Faura, 74'), Joserra, Dani Ortiz, Tena, Èdgar, Álex Bolaños, Iván Peralta (David Toro, 67'), Quiles (Pere, 79') i Éric Pacheco.

Gols:0 - 1, 12', Éric Pacheco1 - 1, 86', de penal

Àrbitre: Congost Larrosa, el seu arbitratge va ser fluix. Va amonestar el local Alberto Manga; i els santfeliuencs Álex Bolaños, Quiles i Faura.

Quadern de notes:

- Durant més de 60 minuts ens vam retrobar amb el millor Santfe.

- El Santfeliuenc segueix passejant amb orgull la seva història per escenaris "sagrats" del nostre futbol.

- El Palamós va buscar a la desesperada l'empat i el va acabar trobant des del punt de penal.

- Lamentable i censurable l'actitud de la Penya Sport del Palamós que va insultar, escopir i llançar objectes als nostres futbolistes. A més, un petard va esclatar a la segona part.

micro.png

Roda de premsa

Escolta a l'entrenador del SantfeliuencFC

Escolta al golejador del PalamósFC

#actualitat #grupov #prensa #temporada201415 #terceradivisión #palamóscf

bottom of page