top of page

L'hora del Gran Derbi


RSCN5407.jpg

El gran derbi. Santfeliuenc i Prat disputaran un derbi que no se celebrava des de feia disset anys i que per primera vegada serà de Tercera Divisió ja que habitualment blanc-i-blaus i blanquets s'havien trobat a la desapareguda Regional Preferent.

SANTFELIUENC FC ... AE PRAT

ÀRBITRE: JUAN MANUEL VICO MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 13

DISSABTE 15 NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador,@radio_santfeliu, Prat Ràdio (91.6FM), @aeprat1945

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE SENSE NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El gran derbi. Santfeliuenc i Prat disputaran un derbi que no se celebrava des de feia disset anys i que per primera vegada serà de Tercera Divisió ja que habitualment blanc-i-blaus i blanquets s'havien trobat a la desapareguda Regional Preferent. La vida per tots dos clubs ha canviat molt. Un Santfe-Prat sempre és un partit especial i més encara quan se celebra en categoria nacional i aplega l'atenció de molts mitjans i de moltes mirades. Els pratencs, fins ara la gran decepció, miraran de revifar davant un Santfeliuenc que no vol que volin més punts i que vol sumar de tres en tres per arribar al Nadal amb un rebost ben farcit.

Andrés González ha preparat amb molta il·lusió un derbi on les moticvacions són sobreres ja que tothom des de dilluns està esperant l'hora que el senyor Vico Moreno el doni per iniciat. Un dels grans dubtes per al tècnic santfeliuenc es desvelar si podrà comptar o no amb el concurs del davanter Carlos Cano.

Màxima expectació

El derbi arriba i Les Grases s'omplirà. A l'habitual expectació que general els partits del Santfe entre el públic de la ciutat caldrà afegir-hi la presència nombrosa de seguidors pratencs. Els socis visitants pagaran sis euros mostrant el seu carnet a taquilla. I seran molts els mitjans de comunicació locals, comarcals i catalans que seguiran en directe el partit més esperat.

L'AE Prat, Manolo Márquez busca la reacció

Decepció inesperada. El prat arrencava la temporada amb un únic objectiu: jugar la promoció i mirar d'assolir per la via ràpida el retorn a Segona B. De fet, els pratencs van confiar en Pepe Delgado, l'home miracle que va estar a punt d'aconseguir la salvació després d'una remuntada impressionant. No obstant els bons resultats no han aparegut pel Sagnier i la directiva ha buscat la reacció urgent amb un recanvi de luxe: Manolo Márquez. Un entrenador amb un magnífic currículum a Segona B i que va tenir un breu passat santfeliuenc ja que va ser jugador blanc-i-blau la temporada 1987-1988. I Márquez s'ha trobat amb un equip que és en zona de descens quan compta amb un dels pressuspostos més generosos i una nòmina de futbolistes més que notable com ara Toni Texeira, Rafa Murillo, Oriol Ricarte, Fernando, David Llobet, Cazorla, Charly Ruiz, Sascha, Nacho del Moral, Pedro Bilbao, Juli o Xavi Muñoz.

Plantilla:

Porters: Toni Texeira i Éric Alcaraz (Sant Andreu)

Defenses: Rafa Murillo, Oriol Ricarte, Cazorla, David Carrasco (Gramanet), Éric Ruiz (Prat, juvenil), Martí Ramos (Sant Andreu, juvenil), Albarrán (Espanyol B) i Jose García (Masnou)

Migcampistes: Fernando, Charly Ruiz (Europa), Oriol Molins (Cerdanyola), Del Moral (La Roda), Xavi Muñoz (Olot), David Llobet (Homchurch, Anglaterra) i Sebas (Coria)

Davanters: Sascha (Montañesa), Pedro Bilbao (Santboià), Juli (Cornellà) i Ferri (Prat, juvenil)

Què va passar a l'últim Santfe-Prat?

Regional Preferent, grup II, Jornada 9 (10 novembre 1997)

Santfeliuenc 1 (Xavi Benet, 77') - AE Prat 1 (Juanito, 70')

#aeprat #grupov #previa #primerequipo #temporada201415

bottom of page