top of page

Obligats a reaccionar


Tant ens fa que el rival sigui el segon classificat, tant ens fa que portem cinc setmanes sense guanyar, tant ens fa que els tarragonins vulguin els tres punts per no perdre de vista el líder... El Santfeliuenc ha se ser immune a tots aquests factors i buscar una victòria necèssaria per agafar oxigen i recuperar confiança després d'una mala ratxa de resultats.

CF POBLA MAFUMET ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BARCENA (DELGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LA POBLA DE MAFUMET

JORNADA: 14

DIUMENGE 23 DE NOVEMBRE

HORA:12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM, @santfeliuencfc, @rivassalvador,@radio_santfeliu, Ràdio Marca.

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB CEL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Tant ens fa que el rival sigui el segon classificat, tant ens fa que portem cinc setmanes sense guanyar, tant ens fa que els tarragonins vulguin els tres punts per no perdre de vista el líder... El Santfeliuenc ha se ser immune a tots aquests factors i buscar una victòria necèssaria per agafar oxigen i recuperar confiança després d'una mala ratxa de resultats. El filial del Nàstic voldrà demostrar el seu poder i revelar-se com un dels aspirants a les quatre places de promoció d'ascens.

Després de cinc setmanes de dejuni el Santfeliuenc buscarà retrobar-se amb els tres punts. Andrés González ha buscat que els seus futbolistes recuperin la confiança i els estímuls de setmanes passades que no queden gaire lluny. I per no perdre la tensió competitiva l'equip va disputar a Les Grases un amistós contra el Júpiter (3 a 2). Caldrà obervar l'evolució de la infermeria per tal de saber si Dani Maldonado i Carlos Cano poden estar en la llista de convocats. Ara més que mai cal estar amb un grup de professionals que ens està fent viure la millor època de la nostra centenària existència.

Jornada de dol

El Santfeliuenc transmet el seu dol a Álex Bolaños i Carlos Tena que aquesta setmana veien com perdien la seva àvia i avi respectivament. Una abraçada per dues famílies que segueixen intensament el dia a dia del nostre club.

La Pobla de Mafumet torna a reivinidcar-se mirant els llocs de promoció

El filial del Nàstic de Tarragona travessa un bon moment, cosa, d'altra banda, que no sorprèn ja que era una de les plantilles que millor s'havien reforçat per a la temporada 2014-2015. De la mà de Cholo Martín Posse els grana han mantingut desde l'inici una línia molt regular que els ha permès viure sempre entre les posicions d'honor com reflecteix el segon lloc actual. Com sempre en un filila jove i de qualitat: futbol combinatiu i gens especulatiu. Els del Tarragonès havien renovat peces importants com ara Alberto Varo, Javi Iglesias, Jordi Calavera, Joaqui, Víctor Bertomeu, Bicho, Abel Rita, Kike Tortosa, Emaná i Gestí. I són nous joves valors amb ja una notable experiència a la categoria: Denis Coch i Sergi Moreno (Ascó), Manle Lora (Vilafranca), Alfons Serra (Constància Inca), Julio Rey (Espanyol B), Álvaro Fernández (Elx Il·licità), Gabi López (Vinea Ritzing) o Mia Guasch (Lleida B). La il·lusió en aquesta població de 3.200 habitants és veure per tercera vegada en una promoció d'ascens el seu equip.

Plantilla:

Porters: Varo i Albert Ribera (Tàrrega).

Defenses: Javi Iglesias, Jordi Calavera, Joaqui, Denis Coch (Ascó), Roger Bonet (Nàstic, juvenil), Vadillo, Sergi González (Sant Andreu, juvenil) i Maxi Rosales (Nàstic, juvenil).

Migcampistes: Víctor Bertomeu, Bicho, Kike Tortosa, Gabi López (Vinea Ritzing), Mia Guasch (Lleida B), Lora (Vilafranca), Gabri Vidal (Nástic, juvenil), Alfons Serra (Cosntància) i Julio Rey (Espanyol B),

Davanters: Emaná, Gestí, Sergi Moreno (Ascó), Álvaro Fernández (Elx Ili·licità)

Què va passar a l'últim Pobla-Santfeliuenc?

Tercera Divisió, jornada 16 (1-12-2013)

Pobla Mafumet 1 (Gestí, 57') - Santfeliuenc Fc 1 (Álex Bolaños, 80)

#lapoblademafumet #actualitat #previa #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov

bottom of page