top of page

El Santfeliuenc superat per la Pobla de Mafumet

RSCN5556.jpg
Seguim embarrancats. El Santfeliuenc no va poder amb una bona Pobla Mafumet i va caure per 2 a 1 tot i que Éric Pacheco va desaprofitar al minut 11 una doble ocasió que hauria canviat o si més no variat el signe del matx. El gol d'Alberto en la darrera acció del partit va servir per reduir a la mínima una derrota que es va covar al primer acte amb el gol d'Emaná al minut 24. Els tarragonins van fer el segon gol al 53' i de nou amb Emaná com a protagonista. Amb el marcador gairebé resolt el Santfeliuenc va mirar d'atansar-se a la porteria d'Alberto Varo però a la contra els locals van tenir ocasions per ampliar la renda. El millor, la reaparició al minut 67 de Carlos Cano.


CF POBLA MAFUMET 2 (EMANÁ, 24' I EMANÁ 53') ... SANTFELIUENC FC 1 (ALBERTO, 92')

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LA POBLA DE MAFUMET

ASISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS


Seguim embarrancats. El Santfeliuenc no va poder amb una bona Pobla Mafumet i va caure per 2 a 1 tot i que Éric Pacheco va desaprofitar al minut 11 una doble ocasió que hauria canviat o si més no variat el signe del matx. El gol d'Alberto en la darrera acció del partit va servir per reduir a la mínima una derrota que es va covar al primer acte amb el gol d'Emaná al minut 24. Els tarragonins van fer el segon gol al 53' i de nou amb Emaná com a protagonista. Amb el marcador gairebé resolt el Santfeliuenc va mirar d'atansar-se a la porteria d'Alberto Varo però a la contra els locals van tenir ocasions per ampliar la renda. El millor, la reaparició al minut 67 de Carlos Cano.

El Santfeliuenc sabia que la reacció havia d'arribar però que la Pobla de Mafumet era un dels rivals de morro fort del grup V de Tercera Divisió. I del fet els blanc-i-blaus van sortir bé amb un plantejament renovat amb Maldonado i Éric Pacheco com a referents ofensius si bé una inoportuna lesió de Faura va obligar a refer la llibreta donant entrada a Iván Peralta. I al minut 11 tots dos -Maldo i Éric- van ser els protagonistes d'una acció que hauria pogut canviar l'argument d'aquesta crònica. Una gran cavalcada de Dani Maldonado per banda dreta la va rematar Éric Pacheco però el porter Alberto Varo la va treure amb una gran intervenció, i de nou Éric en una segona rematada i amb el porter a terra va enviar la pilota als núvols. L'avís del Santfeliuenc maluradament no passaria d'això. Al 24 els locals es van trobar amb la fortuna com a aliada. Una rematada defectuosa que va topar amb la defensa blanc-i-blava la va aprofitar Emana per plantar-se sol i des del punt de penal batre Carlos. Era el proòleg a l'adéu de les esperances blanc-i-blaves. Els d'Andrés González van quedar estabornits, i els locals, que són mestres en el joc cambinatiu, van traçar còmodament sense gaire oposició. Abans del descans una rematada sota la lína de gol de Julio Rey va ensopegar amb el travesser. La sentència va esperar.

A la represa el Santfeliuenc va sortir amb la sensació de canviar o si més no de voler canviar la dinàmica. Els primers minuts van ser d'un joc briós. Però al 53' zas... Una acció de córner a favor del Santfeliuenc va acabar amb gol tarragoní. El porter Alberto Varo va recollir la pilota, va fer un servei llarg a Álvaro Fernández i aquest a Emana, i el davanter camerunès va fer el que va voler amb la pilota als peus fins inventar-se un tret potent i col·locat que va batre Carlos. Massa ferida. Amb el partit perdut el Santfeliuenc va mirar de sobreviure. La reaparició de Carlos Cano va donar un mica de vida a l'atac però les contres granes podrien haver costat un bon cabàs de gols. Sortosament ni Sergi Gestí ni Abel Rita van tenir la punteria prou esmolada per culminar en gol boniques accions individuals. Quan el rellotge es desintegrava, Alberto va fer de cap el gol del Santfeliuenc que va deixar un marcador digne. Ara cal fer taula rasa, començar de zero i esperar el Rubí amb ganes i decisió. Sant Feliu ha de bolcar-se com mai. El Sanfe ens necessita, et necessita.El Santfe ha de ser una il·lusió de tota la ciutat.


CF Pobla Mafumet: Alberto Varo, Calavera, Jabi Iglesias, Roger, Joaqui, Mia Guasch, Julio Rey, Kike Tortosa (Sergi Gestí, 13'), Álvaro Fernández, Alfons Serra (Bicho, 72') i Emaná (Abel Rita, 64').

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Dani Sánchez, Quiles, Maldonado, Éric Pacheco i Alberto.


Gols:

1 - 0, Emaná, 24'

2 - 0, Emaná, 53'

2 - 1, Alberto, 92'.


Àrbitre: Albelda Bárcena, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els tarragonins Alfons Serra i alberto Varo.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc viu els moments més complicats des que és a Tercera. És bo admetre-ho per mirar de reaccionar i marxar a les festes de Nadal amb un marge generós de punts respecte a la zona calent.

- Éric Pacheco va tenir a les botes el 0 a 1. Després un gol afortunat dels locals va signar la crònica d'una mort anunciada.

- Reaparició de Carlos Cano. Tant de bo una de les esperances ofensives d'aquest Santfe 2014-2015 estigui a ple rendiment aviat i sigui el gran Cano de l'inici de lliga.

- La Pobla de Mafument sense oferir 90 minuts de futbol brillant sí va deixar una bona carta de presentacoó. Si res no es troç l'equip filial del Nàstic serà entre el quartet dels magnífics catalans.


Roda de premsa

Entrenador del SantfeliuencFC

Jugador de La Pobla de Mafumet

bottom of page