top of page

O caixa o faixa. El Santfeliuenc ha de canviar el rumb contra el líder

No hi marxa enrere ni més errades. El Santfeliuenc ha de buscar la reacció per reprendre la bona línia i foragitar preocupacions. I diem això perquè els blanc-i-blaus estan passant el moment més difícil des que van aterrar a Tercera Divisió. I per això també ara més que mai cal comptar amb el suport decidit i entregat de l'afició de Sant Feliu.


SANTFELIUENC FC ... UE RUBÍ

ÀRBITRE: RAFAEL DÍAZ MELERO (DELEGACIÓ DE LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 15

DISSABTE 29 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Ràdio Rubí (99.7 FM)

TEMPS PREVIST:tarda vespre amb cel cobert i risc de pluja; temperatura de 18 graus


No hi marxa enrere ni més errades. El Santfeliuenc ha de buscar la reacció per reprendre la bona línia i foragitar preocupacions. I diem això perquè els blanc-i-blaus estan passant el moment més difícil des que van aterrar a Tercera Divisió. I per això també ara més que mai cal comptar amb el suport decidit i entregat de l'afició de Sant Feliu. I el rival: un ós. El líder, Rubí, torna a Sant Feliu liderant la classificació i demostrant que la gran imatge de la temporada passada no va ser un miratge i que enguany encara vol anar més enllà i aconseguir treure's de sobre l'espina del passat recent.

Andrés González ha treballat de valent sabent de primera mà de la importància dels punts amplificats per delicat moment que travessa l'equip, que ja suma sis jornades sense guanyar. Per a dissabte, l'entrenador santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs de Pere ni de Faura que es va lesionar a La Pobla..


Ara toca omplir Les Grases

Com sempre fem i sempre trobem resposta, un cop més demanem una assistència massiva. El Santfeliuenc necessita com mai el suport de tota l'afició. L'ascens a Tercera Divisió i la primera temporada a la categoria van ser les dues baules més emocionants en cadena històrica del nostre club, però ara us tornem a necessitar perquè hem de consolidar tot el que han anat assolint en la paciència d'una feina ben feta. Si ets de Sant Feliu la tarde de dissabte tots a Les Grases


La UE Rubí, el premi a la tenacitat

Magnífic Rubí. Els del Vallès, que ja van ser la temporada passada una de les grans sensacions de la lliga, tornen a demostrar enguany i encara amb més convicció i fortalesa que la promoció a Segona B no només no és una utopia sinó que és pot ser una realitat i a més merescuda. Seguint el deixant de la temporada passada en el treball que va començar Martí Cifuentes i va acabar Julià Garcia, els blanc i rojos han alimentat de punts la seva classificació amb 8 victòries, 5 empats i només una derrota. Únicament el Gavà va derrotar els de Julià García a la jornada 9 per 3 a 1. El veterà Julià García va confiar en l'esquema base de la temporada anterior amb Kiki López, Aitor Torres, Castell, Fontanils, Adri Díaz, Hèctor, Ferran Vila, Cervantes, Álex Pla, Roger Martínez i Jonathan Collado. Els fitxatges dels veterans Boris Garrós i Miguel Ramos (Prat), David López i Marc García (Cerdanyola del Vallès) i Juanjo Carricondo (Mollet) juntament amb joces afamats com Adri Castellanos (Jabac), Xavi Bou (Europa, juvenil) o Genís López han format un bloc sòlid, competitiu i amb esperit guanyador.


Plantilla:

Porters: Miguel (Prat) i Buyo (Sant Quirze)

Defenses: Aitor Torres, Castell, Kiki López, Fontanils, Adri Castellano (Jabac), David López (Cedanyola Vallès) i Marc García (Cerdanyola Vallès)

Migcampistes: Adri Díaz, Àlex Pla, Roger, Hèctor, Cervantes, Genís i Juanjo Carricondo (Mollet).

Davanters:Jonathan Collado, Ferran Vila, Carlos Esteban (Juventud 25 Septiembre), Xavi bou (Europa, juvenil), Boris Garrós (Prat) i Aitor García (Jabac)


Què va passar a l'últim Santfe-Rubí?

Tercera Divisió (jornada 19, 4 gener de 2014)

Santfeliuenc 1 (Alberto, 62') - UE Rubí 1 (Fontanils, 66')

bottom of page