top of page

La pluja només permet 45 minuts


Si no és per una cosa és per una altra però no acabem de fer net. El Santfeliuenc-Rubí haurà de buscar data per als segons 45 minuts després que un aiguat, especialment intens a partir del minut 20, deixés la gespa com un enorme bassal que impedia la circulació de la pilota. El Santfeliuenc va sortir convençut i al minut 6 va fregar el gol amb una doble rematada a la sortida d'un córner en que molts van considerar que la pilota havia superat la línia de gol. El segon tram de la primera part va ser de color visitant. 45 minuts pendents en l'horitzó per acabar de resoldre una història que ha d'acabar amb els tres punts. Els necessitem per recuperar la tranquil·litat.

SANTFELIUENC FC 0 ... UE RUBÍ 0

ÀRBITRE: RAFAEL MELERO DÍAZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)

CAMP DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TARDA VESPRE DE PLUJA INTENSA; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Si no és per una cosa és per una altra però no acabem de fer net. El Santfeliuenc-Rubí haurà de buscar data per als segons 45 minuts després que un aiguat, especialment intens a partir del minut 20, deixés la gespa com un enorme bassal que impedia la circulació de la pilota. El Santfeliuenc va sortir convençut i al minut 6 va fregar el gol amb una doble rematada a la sortida d'un córner en que molts van considerar que la pilota havia superat la línia de gol. El segon tram de la primera part va ser de color visitant. 45 minuts pendents en l'horitzó per acabar de resoldre una història que ha d'acabar amb els tres punts. Els necessitem per recuperar la tranquil·litat.

El breu partit va ser entretingut i intens. El Santfeliuenc va sortir manant i al minut 6 va disposar d'una clara ocasió de gol. A la sortida d'un córner molt tancat dues rematades encadenades, una d'Alberto i una altra de Cano, van obligar Miguel Ramos i la defensa vallesana a fer equilibrisme en el mateix llindar de la línia de gol. L'afició va protestar l'acció ja que va considerar que la pilota havia entrat i de fet l'efecte òptic semblava que els defensors rubinencs havien tret la pilota des de dins. L'ensurt va fer reaccionar el Rubí. De mica en mica el líder es va anar fent amb el domini de la possessió de pilota. Al 17' una rematada de cap d'Adri Díaz va obligar Carlos a fer una gran estirada per salvar el gol visitant i això que l'acció va agafar a contrapeu l'excel·lent porter blanc-i-blau. I ja sota la pluja torrencial un tret potent des de la frontal de l'àrea de Boris Garrós 43' va llepar el travesser. La tempesta va deixar per un altre dia la segona part.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Nacho Ruiz, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Cano Quiles i Éric Pacheco.

UE Rubí: Miguel Ramos, Kiki, Aitor Torres, Castell, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila, Adrià Díaz, Boris Garrós, Juanjo Carricondo i Roger.

Àrbitre: Díaz Melero, la seva actuació va ser discreta i escessivament permissiva amb els vallesans. Targetes grogues els santfeliuencs Joserra i Álex Bolaños i al visitant Kiki.

Incidències:

La pluja va fer que Les Grases presentés la pitjor entrada de la temporada malgrat la visita del líder. Abans de l'inici es va llegir un manifest contra la violència de gènere.

Quadern de notes:

- Els 45 minuts deixen notes positives. Tot i així caldrà esperar i mirar d'aporfitar els 45 minuts per sumar de tres en tres,

- La incursió en l'onze de Carlos Cano va servir perquè el killer tornés a ser un referent en atac.

- El Rubí va anar de menys a més i va demostrar que la dupla Adri Díaz/Boris Garrós té molt perill.

#actualitat #grupov #prensa #temporada201415 #terceradivisión #uerubí

bottom of page