top of page

Un gol de Nacho Ruiz al 90' fa justícia

_DSC6854.JPG
Un cop de cap magistral de Nacho Ruiz al minut 90 a la sortida d'una falta executada per Èdgar va fer justícia. Empat a 2 en un partit emocionant on el Santfeliuenc va desaprofitar quatre clares ocasions de gol. L'Europa va tenir el domini als primers 45 minuts però a la segona part es va anar apagant. Un golàs de Guzmán des de 25 metres semblava arruïnar la bona feina del Santfeliuenc a tres minuts per al final. Tanmateix per una vegada el destí va ser generós i el gol de Nacho Ruiz rescabalava un punt merescut que ha de servir per canviar la dinàmica i iniciar el proper dissabte contra el Peralada una nova etapa que s'ha d'escriure educadament amb V de victòria.


CE EUROPA 2 (ÀLEX CANO, 32' I GUZMÁN, 87') ... SANTFELIUENC FC 2 (ÁLEX BOLAÑOS, 4' I NACHO RUIZ, 90')

ÀRBITRE; BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ DE TERRASSA)

ESTADI NOU SARDENYA

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA VESPRE MOLT FREDA, TEMPERATURA DE 10 GRAUS I SENSACIÓ TÈRMICA DE SET GRAUS.


Hi havia ganes de veure el Santfeliuenc al Nou Sardenya i a la vegada hi havia genes perquè tota l'afició confiava de retrobar l'equip que va deixar bones sensacions en els 45 minuts contra el Rubí. I les coses no podíem començar més bé. Una falta llançada de manera magistral per Álex Bolaños 4' va estrenar el marcador. Un gol que havia de donar tranquil·litat. El gol, però, a qui va fer reaccionar va ser als graciencs que conduïts per banda dreta per Nils Puchades van poder marcar al 9' i al 13' en un parell de centrades que no van aprofitar ni Oriol Dot ni Javi Sánchez. El domini insistent local va poder quedar en no-res si Iván Peralta hagués tingut l'olfacte de gol esmolat en una rematada a l'aire. Va ser el pròleg de l'empat europeista. A la sortida d'un córner Álex Cano va rematar de cap i va sorprendre Carlos en la seva sortida. El Santfeliuenc no es va ensorrar amb el gol rebut i una acció desafortunada del local Oriol Dot podria haver canviat el signe. En una mala cessió defensiva Carlos Cano 39' va posar la punta de bota per acaronar una pilota que va sortir llepant el pal. Una llàstima! El primer acte es va tancar amb una verinosa rematada de Javi Lara que va sortir per damunt de la porteria de Carlos.

_DSC6883.JPG

I la segona part es va iniciar amb una altra burxada de Santfe. Una excel·lent acció de Maldonado a la línia de mitjos va servir per muntar una contra que va permetre Iván Peralta penetrar dins l'àrea i rematar amb potència. La rematada, però, va ser excessivament centrada i va permetre l'experimentat Rafa Leva reaccionar amb encert. Tot i que el domini de pilota seguia correponent a l'Europa el Santfeliuenc no s'arronsava i se li veia amb vida. Al minut 70 una magnífica centrada de Dani Sánchez la va rematar de manera picada de baix a dalt Carlos Cano però de nou va emergir la figura colossal de Rafa Leva per

salvar un gol cantat. El Santfeliuenc estava desaprofitant una gran ocasió d'executar un Europa dominador però inexpressiu i previsible en atac. Però en el futbol i més en Tercera qui perdona ho acaba pagant i a més de manera caríssima. En una jugada de rebutjos i poc control el local Guzmán es va inventar un xut des de 25 metres que va penetrar l'escaire de Carlos. Una galleda d'aigua freda terrorífica i

Sant tornem-hi. La dinàmica pesava como una llosa. Però en aquest cas el destí va tenir un suplement. A la desesperada i amb la moral tocada una falta executada per Èdgar va trobar la complicitat de Nacho Ruiz que amb decisió va rematar al fons de la xarxa per fer justícia. I encara en un segon suplement una rematada d'Éric Pacheco deesprés d'una bona passada de Juan Quiles podria haver donat tres punts. Satisfacció per un empat de prestigi i meritori que ara cal fer bo a casa contra el Peralada i el Rubí en la represa dels 45 minuts.


CE Europa: Rafa Leva, Oriol Dot, Putxi, Álex Cano, Alegre, Javi Lara, Nils (Ramon Rovira, 74'), Guzmán, Javi Sánchez (Ignacio, 66'), Padilla i Poves(Roberto Camacho, 88').

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Joserra (Gerard Rovira, 73), Nacho Ruiz, Tena, Maldonado (Éric Maldonado, 80'), Álex Bolaños, Cano, Quiles i Iván Peralta (David Toro, 66').


Gols:

0 - 1, Alex Bolaños, 4'.

1 - 1, Álex Cano, 32'.

2 - 1, Guzmán, 87'.

2 - 2, Nacho Ruiz, 89'.


Àrbitre: Díaz Díaz, el seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els locals Alberto Padilla i Roberto Camacho; i els santfeliuencs Joserra, Maldonado i David Toro.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc que ens agrada està de tornada. Les bones sensacions apuntades en els 45 minuts contra el Rubi van quedar refrendades en un escenari tan senyer com el Nou Sardenya. Ara ja no pot esperar més la victòria i el proper dissabte Les Grases ha ser un clam per superar el Peralada.

- Nora i Maria Eugenia, les bessones que acaben de néixer i que són les filles del cap de xarxes socials Jesús Gil, han arribat cadascuna amb un gol sota el braç.

- L'Europa va fer el gol 3.000 a Tercera. Álex Cano, germà de Carlos Cano, va deixar el seu nom imprès l a la memòria dels escapulats. Tot i així un equip fet per jugar la promoció d'ascens ha de tenir més continuïtat.


d800.png

Galeria d'imatges

Accedeix a la galeria del CE Europa vs Santfeliuenc FC

micro.png

Roda de premsa

Declaracions de l'entrandor del SantfeliuencFC

bottom of page