top of page

El Santfeliuenc recupera el somriure

Què bé sap una victòria així. Les bones sensacions que el Santfeliuenc va apuntar contra Rubi i Europa es van traduir per fi en victòria. Una victòria que ens torna a posar el somriure a la boca i que suposa fer un salt de qualitat a la classificació a l'espera dels emocionants 45 minuts contra el Rubi. L'afició va respondre i entre tots es va crear un ambient de confiança. Tres punts que són un bany d'autoestima per oblidar 60 dies i 60 nits de penitència obligada. Un golàs de David Toro i un altre de murri d'Iván Peralta van servir per tornar a reenganxar a l'afició. Ara cal seguir per aquest camí i tancar per la porta gran el 2014. Rubí el proper dimecres (20:30 hores) i Montañesa (diumenge, 12 hores) seran els dos vagons de cua a un any que ha tornat a ser brillant. I ja én son molts.

SANTFELIUENC FC 2 (DAVID TORO, 44' I IVÁN PERALTA, 66') ... CF PERALADA 1 (SERGI ROMERO, 92')

ÀRBITRE: EDWARD MIGUEL GONZÁLES MORENO (DELEGACIO DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE MOLT HUMIDA; TEMPERATURA DE 14 GRAUS


La primera part va oferir molt poques coses fins al gol del Santfeliuenc. El Peralada va esperar al seu camp sense prendre cap risc i els jugadors d'Andres González ho van intentar però sense massa convicció ni continuïtat. Una penetració per banda esquerra del tot poderós Gerard Rovira al 9' va ser l'única acció rellevant. Al minut 43, però, el partit va fer un gir de 180 graus. A la sortida d'un córner i després d'un rebuig defensiu la pilota va arribar als peus de David Toro que es va inventar un xut sec i col·locat que va superar Toni Montero per la dreta. El Gol de Toro trencava una sequera golejadora a Les Grases de 298 minuts. Un gol molt merescut per a un dels fitxatges del Santfe 2014-2015.


A la represa, el Santfeliuenc va sortir activadíssim pel gol i esperonat per l'afició. Álex Bolaños al 51' mitjançant un xut llunyà i Éric Pacheco al 60' en una rematada desviada van fregar el segon gol. Els santfeliuencs estaven redescobrint el seu millor futbol. El Peralada es va veure desbordat si bé Guillem Cornellà ho va provar des de la distància al 57' en un llançament que va tallar la respiració de la parròquia. Els blanc-i-blaus estaven cuinant a foc lent el gol. I al 63' una cessió defectuosa d'un defensor visitant va acabar als peus d'Iván Peralta que des de fora de l'àrea i amb sang freda va superar un desubicat Toni Montero que havia sortit a tallar la pilota a la desesperada. Amb el segon gol els blanc-i-blaus van fer el que havíem de fer: adormir el joc tot i que a la contra podrien haver ampliat el marcador. Amb el temps demanant a crits el final Sergio Romero va aprofitar una badada de Santi en un rebuig a una falta per retallar distàncies.


A l'acabament, satisfacció de l'afició que respira amb una victòria balsàmica i que ha de marca el punt d'inflexió en una camí que en les darreres setmanes s'havia mostrat un xic tèrbol.


Crida per omplir dimecres a les 20:30 hores Les Grases

Ara més que mai l'afició ha de respondre. Dimecres Les Grases ha de ser una olla a pressió per ajudar els nostres jugadors a aconseguir tres punts que ens situaríem en una posició molt còmoda a la classificació a mnaca de dos partits per cloure la primera volta. La diectiva, a més, col·laborarà en la recollida d'aliments i per això demanem a tothom que vingui amb algun aliment per lliurar a la taquilla.


Santfeliuenc FC: Santi, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Faura (Maldonado, 85'), Álex Bolaños, Cano (Iván Peralta, 63') David Toro (Quiles, 75') i Éric Pacheco.

CF Peralada: Toni Montero, Sergio García, Mate, Pastor, (Tidian, 52') Sergi Romero, Alforcea, Pons (Ruedas, 72'), Guillem Cornellà, Corominas, Marc Vila (Jaume Duran, 52') i Cruz.Gols:

1 – 0, 44' David Toro.

2 – 0,66' Iván Peralta.

2 – 1, 92', Sergi Romero.


Àrbitre: Gonzales Moreno, la seva actuació va ser discreta. Va mostrar targeta groga el santfeliuenc i el peraladenc Tidian.


Quadern de notes:

- Victòria que val més de tres punts. Ara a no mirar enrere i continuar sumant de tres en tres.

- Golàs de David Toro. Un gol merescut per a un futbolista que s'estrena com a golejador amb la samarreta blanc-i-blava.

- Notable alt per a l'afició. Malgrat el partit del Barça, el fred i la forta himitat el públic va tornar a demostrar el seu compromís amb un projecte que ha arribar a Tercera per quedar-s'hi.

- El Peralada va demostrar que no està en el seu moment més brillant. Va ser clarament inferior i es va trobar amb un gol que no va meréixer.


Roda de premsa

Escolta a l'entrenador del SantfeliuencFC

Escolta a l'entrenador del PeraladaFC

bottom of page