top of page

L'àlbum d'un segle en blanc-i-blau. El Santfeliuenc presenta un àlbum que no deixarà indifer


unnamed 4.jpg

El Santfeliuenc Futbol Club trenca motlles i s’afirma com un dels grans factors dinamitzadors de la ciutat. Que el degà de l’esport santfeliuenc està de moda no és un secret. L’impuls esportiu i social de les darreres temporades, amb l’ascens del primer equip a Tercera Divisió i el creixement meteòric del futbol base, és un fet també inqüestionable. Però ara hi ha volgut fer un pas més i presenta a tota la ciutat l’àlbum de cromos de la temporada 2014-2015. Una peça imprescindible que hauria de ser a totes les llars aquest Nadal. La millor iniciativa que pot fer un club per ser present a la ciutat i projectar-se amb decisió.


Per què un àlbum?

El vicepresident del nostre club, Albert Gracia, ha manifestat que editar aquest àlbum ara “seria un bon record per al futur atesa la dilatada trajectòria històrica del club. A més enteníem que era una forma d’interactuar amb la nostra massa social que en les últimes temporades ha crescut de manera notable”.

A l’àlbun 2014-2015 hi són en 32 pàgines tots els equips i totes les categories del club, des dels més petits als més grans, és a dir, des dels promeses fins al primer equip, aparador no només del club sinó de l’esport de la ciutat.


Qui i com es pot adquirir?

Els esportistes, tècnics, tutors i directius que apareixen a l’àlbum ha rebut un exemplar. La resta de lectors i col·leccionistes el poden adquirir a les oficines del camp de futbol de Les Grases a un preu de 7€. A més, s’hi pot sol·licitar a través del correu electrònic santfeliuencfc@gmail.com


I els cromos?

Un cop lliurat o comprat l’àlbum cal completar-lo amb els cromos que són disponibles als bars del camp de futbol de Les Grases i de l’estadi d’atletisme i als Frankfurt Cent Vuit, Passeig Comte de Vilardaga 108 i Frankfurt Nico Petit, carrer Josep Ricart 55.


Quan costa cada sobre

El sobre de cromos costa 1€. A cada sobre es troben entre 10 i 12 cromos.


Com es pot demanar la col·lecció completa si no hem acabar de completar l’àlbum?

Qui no acabi l'àlbum per manca de cromos pot trametre una petició d’enviament a l’editora sportcrom, propietària de la col·lecció.


El Santfe no para i ara una nova iniciativa completa una etapa de modernització i creixement sense parió en els seus 109 anys d’història. A manca d’un any per bufar l’espelma 110 alguna cosa d’envergadura s’està movent a Sant Feliu.

bottom of page