top of page

Empat valuós

El Santfeliuenc es va acomidar de l'afició a Les Grases pel que fa al 2014 i ho va fer amb un empat que cal considerar bo i que referma la trajectòria ascendent. Un partit condensat en 45 minuts trepidants en què el Santfe va saber oposar resistència a un rival que buscava dormir a les altures. Fi al primer any complet a Tercera Divisió. Els blanc-i-blaus abaixaran el teló a l'any el proper diumenge contra la Montañesa al Municipal de Nou Barris.


SANTFELIUENC FC 0 ... UE RUBÍ 0

ÀRBITRE: RAFAEL DÍAZ MELERO (DELEGACIÓ DE LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECADORS

VESPRE AMB CEL COBERT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS


El Santfeliuenc i el Rubí es van repartir els punts en la continuïtat del partit de la quinzena jornada suspès a causa de la pluja. Els d'Andrés González van sortir decidits a buscar els punts i van arribar a la porteria de Miguel Ramos mitjançant bones accions de combinació trenades per Éric Pacheco i Maldonado. A partir del minut 55 el domini, però, va canviar de color. Els vallesans van començar a fer-se forts al mig del camp i molt ben situats es van prodigar a l'àrea a través d'arribades molt perilloses i protagonisme omnipresent de Fontanils i Ferran Vila. La millor ocasió del Rubí va ser al 76', quan Boris Garrós es va avançar a Carlos i sol davant porteria no va saber enviar la pilota a la xarxa. El Santfeliuenc, que va patir però a la vegada va saber oposar resistència tenaç, podrien haver donat un ensurt al segon classificat si alguna de les centrades perilloses dels darrers deu minuts hagués trobat el cap de l'incisiu Carlos Cano. A les acaballes de nou Boris Garrós va tenir el gol en una rematada de cap després d'una centrada excel·lent de Ferran Vila que va topar amb una aturada espectacular de Carlos. Una acció de perill que va servir d'epíleg a l'any 2014 a Les Grases.

Repartiment de punts que deixa més satisfet al Santfeliuenc i que impedeix el Rubí acabar la jornada encimbellat al primer lloc. El futbol tornarà a Les Grases.Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Maldonado (Faura, 76'), Álex Bolaños, Iván Peralta (David Toro, 85') Cano i Éric Pacheco (Juan Quiles, 76').

UE Rubí: Miguel Ramos, Kiki, Aitor Torres, Marc Garcia, Fontanils, Cervantes (Juanjo, 34'), Ferran Vila, Adri Díaz, Boris Garrós, Roger i Carlos Esteban.


Àrbitre: Díaz Melero, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el santfeliuenc Álex Bolaños.


Quadern de notes:

- Empat positiu. El Santfeliuenc va demostrar maduresa per mantenir un punt que s'ha de fer bo en les properes jornades.

- Super Carlos va salvar un gol fet al minut 87.

- Bona resposta de la ciutadania en el repcapte per al banc d'aliments.

- El Rubí va demostrar que és un dels grans candidats a jugar la fase d'ascens. Idees clares, presència i joc directe.

micro.png

Roda de premsa

Escolta a l'entrenador del SantfeliuencFC

bottom of page