top of page

El Santfeliuenc acomiada el 2014 a Nou Barris


Punt final al segon any del Santfeliuenc a Tercera Divisió. Els blanc-i-blaus acomiaden el 2014 al Municipal de Nou Barris i contra la sempre temible Montañesa, sobretot al seu camp i davant la seva fidel afició. Curiosament el Santfeliuenc és l'únic equip que enguany ha aconseguit guanyar al feu de la Montañesa. Va ser 1 a 2 a la jornada 21 de la passada campanya i la victòria va inaugurar un sèrie de cinc victòries consecutives. Aquesta temporada els barcelonesos miren de sobreviure a la part mitjana de la classificació sense la brillantor de mesos anteriors quan vam van amanyagar l'ascens a Segona B.

El Santfeliuenc necessita els tres punts per posar la cirereta a un gran any. Dormir de la nit de Nadal amb 26 punts seria una esplèndida marca per al dur periple que haurem de viure l'any 2015. Andrés González no podrà comptar ni amb Pere ni Alberto.

MONTAÑESA CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

JORNADA 17

DIUMENGE 21 DE DESEMBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3 FM), Radio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, @MontanyesaCF, Jawoi TV

TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

5 euros els socis i Ràdio Sant Feliu en directe

Els socis del Santfeliuenc gràcies a acord establert per ambdues directives podran accedir al recinte de Nou Barris per 5€ mostrant el carnet a la taquilla. Ràdio Sant Feliu completarà un altre any sencer seguint l'aventura tercerdivisionista del Santfe i serà en directe des de les 11:30 hores. Qui no pugui viatjar a Barcelona que no es perdi la retransmissió del gran Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors.

CF Montañesa, nou cicle amb Antonio Escudero

Després de l'exuberancia de la temporada passada ara la Montañesa ha de viure amb més realisme el present amb l'objectiu de garantir la permanència a Tercera com abans millor. No cal oblidar que l'equip de Nou Barris acostuma a moure's amb pressupostos ajustats tot i que sempre capgira aquesta adversitat amb un joc atrevit, valent i que rep el suport de l'afició més nombrosa de la categoria. Escudero va heretar un part de la plantilla de la promoció -9 futbolistes- i ha hagut de completar-la amb incorporacions per a tots els gustos: Marc Esteban (Europa), Pedro García (Terrassa), José Santos (Jesús i Maria), Kike Amador (Vilassar Mar), Marc Masip (Granollers), Iván Romano i Sergio Iglesias (Cornellà, juvenil), Gerard Sanz (Cerdanyola Vallès) o Raúl Rodríguez (Santboià). La cara de La Monta 2014-2015 està sent la solidesa a casa: 5 empats i 3 victòries; la creu, fora de la "bombonera" de Nou Barris: 9 derrotes, 1 empat i només 1 victòria. L'entrenador barcelonès no podrà comptar amb el concurs del sancionat Ferran Melich.

Montañesa Club de Futbol

Any de fundació: 1926

President: Emilio Llamas (15ª temporada)

Indumentària: samarreta groga i negra, pantaló negre.

Estadi: Municipal de Nou Barris

Aforament: 2.500 espectadors

Web: www.cfmontanyesa.com

Plantilla:

Porters: Tato Burgada i Francis Casulleras.

Defenses: Ferran Melich, Uri Escabrós, Andrés Borges, Aleix Dalmau, Jose Santos (Jesús i Maria), Dowi (Sant Andreu, juvenil), Iván Romano (Cornellà, juvenil), Antonio Gómez (Sabadell B) i Gerard Sanz (Cerdanyola Vallès).

Migcampistes: Rubén Giménez, Joshua, Toni Pérez, Marc Esteban (Europa), Sergio Iglesias (Cornellà, juvenil), Sergio Navarro (Júpiter) i Raúl Rodríguez (Santboià).

Davanters: Marc Masip, Kike Amador, Raventós (Rubí), García Negro (L'Hospitalet) i Pedro García (Terrassa).

Temporada 2013-2014

Tercera Divisió, jornada 21 (19-01_2014)

Montañesa CF 1 (Toní Pérez, 87', de penal) - Santfeliuenc FC 2 (Gordillo, 61' i Josele, 82')

#montañesacf #grupov #temporada201415 #terceradivisión #previa

bottom of page