Un punt més per cloure un fantàstic 2014

_FSC7109.JPG
El Santfeliuenc va confirmar al sempre difícil Municipal de Nou Barris que travessa un bon moment. Oblidades queden les set jornades sense veure la victòria i ara torna a emergir el Santfe competitiu que tant ens agrada i que acaba la primera volta amb uns més que notables 24 punts. L'últim de l'any a Nou Barris va ser el partit esperat: molta pressió, oportunitats a la primera part per a tots dos equips i joc travat a la segona. La millor ocasió la va tenir Dani Sánchez quan va desaprofitar una pena màxima al 42'. Carlos va tornar a destacar a la porteria amb un parell d'intervencions salvadores que van fortificar un puntet que caldrà fer bo en el 2015 amb dos partits consecutius a Les Grases que inauguraran l'any en què fem 110 desembres.


MONTAÑESA CF 0 ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 13 GRAUSMatí de comiat a l'any 2014 a Nou Barris i partit molt disputat, equilibrat i mogut, sobretot als primers 45 minuts. La Montañesa va saludar amb el seu tradicional estil de bombejar pilotes de manera obstinada a l'àrea rival. El Santfeliuenc va respondre mirant de sorprendre a la contra. Carlos Cano va tenir la primera clara al 11' a servei de xilena de Dani Maldonado. La rematada del davanter santfeliuenc va sortir llepant la base del pal de Tato Burgada. Abans, els locals van avisar amb una perillosa centrada de Marc Masip que va tallar l'espartà Nacho Ruiz, i a través d'un córner executat per Aleix i que va coquetejar amb el gol olímpic. Al 17' els locals van tenir una de les millors ocasions en un xut potent de Marc Masip que va posar a prova l'elasticitat de l'omnipresent Carlos. I de nou Carlos va ser protagonista en evitar en un mà a mà el gol de Toni Pérez al 27'. La gran oportunitat de desfer la igualada, però, va ser del Santfeliuenc. El defensa local Jose Santos va cometre unes clares mans que no van fer dubtar l'àrbitre. Dani Sánchez el va llançar però

el seu ex company Tato Burgada li va endevinar la intenció i estirant-se al costat esquerre va avortar el gol blanc-i-blau. Va ser l'epíleg als 45 primers minuts.


Al segon acte tots dos equips van acusar l'esforç inicial i el joc es van anar apagant i fent-se cap cop més travat i insubstancial. El Santfeliuenc es va aclimatarr al seu camp gairebé renunciant a l'atac i els locals van mirar d'inquietar Carlos però sense massa convicció. Al minut 67 Aleix en un llançament llunyà va estar a punt de sorprendre Carlos, i en el 77' un xut local des de la distància va posar a prova el físic de Cristian Faura. Amb poques coses més els minuts es van anar consumint en un repartiment de punts que ens atorga un punt de mèrit en un camp molt difícil però que no se'ns dóna gens malament. El Santfeliuenc arriba a la jornada 18 amb 24 punts, només dos per sota que la temporada passada.


Montañesa CF: Tato Burgada, Jose Santos, Gerard Sanz, Andrés Borges, Aleix Dalmau, Rubén Giménez, Toni Pérez, Uri Escabrós, Marc Masip (Antonio Gómez, 79'), Raúl Rodríguez (Pedro García, 64') i Joshua (Iván Romano, 86').

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Faura, 73'), Joserra, Cano (Iván Peralta, 66'), David Toro i Éric Pacheco (Quiles, 80').


Àrbitre: López Morente, la seva actuació va ser regular. Va amonestar els barcelonins Uri Escabrós, Gerard Sanz, Joshua, Pedro García, Rubén Giménez i Antonio; i als santfeliuencs Cano, Èdgar, Nacho Ruiz, Gerard Rovira i Faura.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc clou el primer any sencer com a equip de Tercera Divisió. El 2014 deixa una collita de 54 punts gràcies a 15 victòries i 9 empats.

- Ens torna a agradar el retorn de l'equip competitiu que tant ens agrada i que tant bones sensacions està deixant a la categoria.

- El dissabte 10 de gener el futbol torna a Les Grases amb un duel que ja és un clàssic: Santfe-Ascó.

- La Montañesa va ensanyar garra i lluita però no és l'equip de la temporada passada.Roda de premsa


Escolta l'entrenador del SantfeliuencFC

Escolta l'entrenador de la MontanyesaFCGaleria d'imatges


Imatges del Montanyesa 0-0 Santfeliuenc