Últimas noticias

Un punt més per cloure un fantàstic 2014

_FSC7109.JPG
El Santfeliuenc va confirmar al sempre difícil Municipal de Nou Barris que travessa un bon moment. Oblidades queden les set jornades sense veure la victòria i ara torna a emergir el Santfe competitiu que tant ens agrada i que acaba la primera volta amb uns més que notables 24 punts. L'últim de l'any a Nou Barris va ser el partit esperat: molta pressió, oportunitats a la primera part per a tots dos equips i joc travat a la segona. La millor ocasió la va tenir Dani Sánchez quan va desaprofitar una pena màxima al 42'. Carlos va tornar a destacar a la porteria amb un parell d'intervencions salvadores que van fortificar un puntet que caldrà fer bo en el 2015 amb dos partits consecutius a Les Grases que inauguraran l'any en què fem 110 desembres.


MONTAÑESA CF 0 ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 13 GRAUSMatí de comiat a l'any 2014 a Nou Barris i partit molt disputat, equilibrat i mogut, sobretot als primers 45 minuts. La Montañesa va saludar amb el seu tradicional estil de bombejar pilotes de manera obstinada a l'àrea rival. El Santfeliuenc va respondre mirant de sorprendre a la contra. Carlos Cano va tenir la primera clara al 11' a servei de xilena de Dani Maldonado. La rematada del davanter santfeliuenc va sortir llepant la base del pal de Tato Burgada. Abans, els locals van avisar amb una perillosa centrada de Marc Masip que va tallar l'espartà Nacho Ruiz, i a través d'un córner executat per Aleix i que va coquetejar amb el gol olímpic. Al 17' els locals van tenir una de les millors ocasions en un xut potent de Marc Masip que va posar a prova l'elasticitat de l'omnipresent Carlos. I de nou Carlos va ser protagonista en evitar en un mà a mà el gol de Toni Pérez al 27'. La gran oportunitat de desfer la igualada, però, va ser del Santfeliuenc. El defensa local Jose Santos va cometre unes clares mans que no van fer dubtar l'àrbitre. Dani Sánchez el va llançar però