top of page

Els reis ens porten a Josele

823d7f7cd8e199f1a5c37ae82ff6053d_XL.jpg

Josele en acció en el partit de Copa del Rei que va enfrontar Cornellà i Real Madrid al Power 8 de Cornellà. Una assistència de Josele a Óscar Muñoz va donar el gol dels cornellanencs a l'anada.

Foto: Andrés Ayala. uecornella.cat


José Joaquín Avellaneda Plazuelo, "Josele", és des d'avui 6 de gener futbolista del Santfeliuenc Futbol Club. El Santfeliuenc i el Cornellà han arribat a un acord pel qual el davanter s'incorpora al nostre club i es desvincula de l'equip verd després d'haver-hi jugat la primera volta.

El retorn del fill pròdig

El futbolista de 23 anys retorna al Santfeliuenc després d'haver contribuït a l'ascens dels blanc-i-blaus a Tercera Divisió. Aquest estiu Josele va decidir fer el salt a Segona B de la mà del Cornellà però en el mercat d'hivern ha decidit tornar a Sant Feliu. Amb la samarreta del Santfeliuenc hi va jugar 65 partits en tres temporades (2011 - 2012, 2012 - 2013 i 2013 - 2014) marcant 25 gols. I entre les seves grans conquestes: l'ascens a Tercera i el campionat d'Espanya amb la selecció catalana amateur.

El millor regal dels reis

Per al Santfeliuenc la incorporació de Josele és el millor regal de reis i una gran injecció de qualitat per afrontar una exigent segona volta. Molt aficionats havien demanat a la carta el retorn d'un futbolista diferent, màgic i carismàtic que va ser un dels emblemes del Santfe del primer ascens a Tercera de la història del futbol de la ciutat. Benvingut a casa, Josele!!!!

bottom of page