top of page

El Santfeliuenc arrenca l'any amb partit d'alt voltatge

Primera jornada del 2015 i última de la primera volta. Santfeliuenc i Ascó disputen a Les Grases un partit d'alt voltatge. Els blanc-i-blaus perquè necessiten els tres punts per acomodar-se a la part tranquil·la de la classificació i els asconens perquè volen assaltar el lideratge. Un dels millors partits del futbol català en un duel que ha esdevingut un clàssic i que ha de servir perquè l'afició respongui de manera massiva.

És obligat sumar de tres en tres. El Santfeliuenc afronta els primers dies del 2015 amb la voluntat de sumar punts i evitar arribar al final de la lliga amb deures pendents. Andrés González no podrà compatar amb el concurs del sanciopnat Crsitian Faura. Qui sí serà a punt és Josele. El davanter torna a casa i ho en un partit i contra un rival amb qui ha viscut grans jornades.


SANTFELIUENC FC - FC ASCÓ

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

JORNADA: 19

DATA: 10 DE GENER

HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, @fc_asco, Jawoi TV, @FutbolCatMedia

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 15 GRAUS


Suport de l'afició

La directiva del Santfeliuenc fa una crida a l'afició per omplir Les Grases. S'inicia un any important per al club que celebrarà el 110 aniversari de la fundació i es vol que sigui un any de consolidació a Tercera sense renunciar a mantenir la il·lusió per seguir aspirant a més i situar el futbol de Sant Feliu entre els millors de Catalunya.


L'Ascó, obligat a tot

Tercera temporada a Tercera Divisió i segona de consecutiva. L'Ascó ha tornat a fer una aposta ambiciosa amb l'objectiu de ser a la part alta de la classificació i aquest any sí jugar la promoció a Segona B que l'any passat es va fer fonedissa al tram final de lliga. De moment la inversió està donant efecte i els de la Ribera d'Ebre són tercers amb 34 punts. Migel Rubio ha confegit un equip que manté el bloc de la temporada passada amb noms destacats com Edu Vives, Gabernet, Giribet, Genís Soldevila, Gerard Roca o Virgili, i al qual s'hi han afegit futbolistes amb passat a Segona B: Iván Cristino (Figueres), Artur Godia i Paco del Moral (Atlético Monzón) i Enric Socias, Iván Taranilla i Asier Eizaguirre (Reus Deportiu). Una plantilla un pèl curta però de gran qualitat.


Futbol Club Ascó

Any de fundació: 2010

President: Miguel Pérez (5ª tremporada)

Indumentarìa: samarreta verda, pantaló blanc

Estadi: Municipal d'Ascó

Aforament: 1.500 espectadores

Web: www.fcasco.com

Plantilla:

Porters: Chiné i Sergi Fuertes.

Defenses: Edu Vives, José Ramón, Giri, Gabernet, Socias (Reus) i Taranilla (Reus).

Migcampistes: Munta (Rapitenca), Gerard Roca, Dani Arrgilaga (Formentera), Iván Crsitino (Figueres) i Godia (Atlético Monzón).

Davanters: Virgili, Sergi Galcerán, Genís Soldevila, Del Moral (Atlético Monzón) i Asier Eizaguirre (Reus).

Què va passar a l'últim Santfe-Ascó?

Temporada 2013-2014

Tercera Divisió, jornada 22 (4-05-2014): Santfeliuenc 2 (Iván Peralta, 3' i Iván Peralta, 33') - FC Ascó 0

bottom of page