top of page

El Santfeliuenc perdona, l'Ascó executa

RSCN5640.jpg
Qui perdona ho paga de manera molt cara. El Santfeliuenc va fer uns primers 45 minuts brillants però no va obtenir recompensa en les moltes arribades a la porteria ebrenca. A la segona part els visitants van reaccionar i amb la sort de cara i un gol des de 55 metres d'Asier Eizaguirre es van endur tres punts que a la primera part ni somiaven. Retorn de Josele que va jugar vint minuts i en set dies caldrà buscar la reacció contra el Cerdanyola del Vallès en l'inici de la segona volta. No val a badar i cal reaccionar sumant de tres en tres. La Tercera Divisió no perdona ni el mínim error.


SANTFELIUENC FC 0 ... FC ASCÓ 2 (ASIER EIZAGUIRRE, 79' I ASIER EIZAGUIRRE, 88')

ÀRBITRE: JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU, 16 GRAUS


Qui perdona ho paga de manera molt cara. El Santfeliuenc va fer uns primers 45 minuts brillants però no va obtenir recompensa en les moltes arribades a la porteria ebrenca. A la segona part els visitants van reaccionar i amb la sort de cara i un gol des de 55 metres d'Asier Eizaguirre es van endur tres punts que a la primera part ni somiaven. Retorn de Josele que va jugar vint minuts i en set dies caldrà buscar la reacció contra el Cerdanyola del Vallès en l'inici de la segona volta. No val a badar i cal reaccionar sumant de tres en tres. La Tercera Divisió no perdona ni el mínim error.


Asier Eizaguirre es va convertir en el gran protagonista del partit. Un gol del davanter basc aconseguit des de més de 50 metres va canviar el rumb de la història per a un Ascó que mai havia aconseguit vèncer al Santfeliuenc i que surt de la capital del Baix Llobregat com a líder provisional. I de fet el Santfeliuenc va sorprendre d'entrada als asconens i va signar els millors 45 minuts de la temporada. Al 2' una rematada de cap de David toro va marxar desviada; al 12' Cano rematava als núvols una gran passada de David Toro amb la porteria despullada; al 23' un xut potent de David Toro va llepar el pal; al 30' Cano aprofitava una badada de Jose Ramón i en un mà a mà amb Sergi Fuertes va enviar a fora una pilota que demanava un gol que ja es cantava a la graderia. Exemples d'un domini rotund del Santfeliuenc però que no es va traduir en res. I els blanc-i-blaus ho van pagar de manera molt cara.


Després de la represa es va veure un Ascó més assentat i que havia après de les insuficiències del primer acte. Els de la Ribera d'Ebre va començar a deixar-se veure a l'àrea blanc-i-blava tot i que amb poc perill excepte en un llançament des de 40 metres de Genís Soldevila al minut 75. Va ser l'avís que va gestar el gol asconenc. Una errada en una assistència d'Éric Pacheco en un atac local la va aprofitar Asier Eizaguirre 79' per invertar-se un llançament des de seu propi camp que va superar Carlos un pÈl avançat i que va deixar glaçat Les Grases. Un dels gols de la temporada que donava un lideratge provisional. Amb el gol en contra el Santfeliuenc es va ensorrar i l'Ascó ho va aprofitar a les acaballes per posar el 0 a 2 amb repetició d'Asier Eizaguirre que va rematar de cap una centrada de Taranilla després d'una pilota robada. Un trist final per a un Santfeliuenc que va meréixer molt més i que va rebre un càstig sever.Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Gerard Rovira, Nacho Ruiz, Tena, Maldonado (Juan Quiles, 75'), Álex Bolaños, Cano, David Toro (Josele, 70') i Éric Pacheco (Iván Peralta, 83').

FC Ascó: Sergi Fuertes, Enric Socias, Argilaga (Gabernet, 83'), Edu Vives, José Ramon, Godia, Del Moral, Iván Cristino, Asier Eizaguirre, Gerard Roca (Gerard Roigé, 71') i Genís Soldevila (Taranilla, 86').


Gols:

0 – 1, 79' Asier Eizaguirre

0 – 2, 88' Asier EizaguirreÀrbitre: Rodríguez Enrique, el seu abitratge va ser correcte. Va amonestar als santfeliuenc Nacho Ruiz, Èdgar i Juan Quiles; i als visitants Gerard Roca, Genís Soldevila, Gerard Roigé i Del Moral.


Quadern de notes:

- Derrota cruel del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus van ser millors però van perdonar massa i això contra un rival com l'Ascó es paga.

- Debut de Josele que ha de torna a ser el gran jugador que hem conegut per a una segona volta exigent i on caldra que tots els futbolistes hi sumin.

- Una dada preocupant: una victòria en dotze partits demostra que no acabem de fer net i que necessitem una reacció més ferma. Les properes jornades seran claus.

- L'Ascó amb poc va aconseguir molt. Asier Eizaguirre va demostrar que el seu extens currículum de davanter de Segona B vol dir alguna cosa.


micro.png

Roda de premsa


Entrenador del SantfeliuencFC

Entrenador de l'AscóFC

bottom of page