top of page

El Santfeliuenc obligat a no tornar a fallar a Les Grases

20 jornada asco.jpg
El Santfeliuenc comença la segona volta a Les Grases i ho fa amb un partit clau per al futur immediat. Qualsevol resultat que no passi per sumar els tres punts deixaria als blanc-i-blaus en una situació compromesa. Una victòria aclariria el panorama si més no a curt termini. Un partit clau que mereix una resposta excepcional de l'afició santfeliuenca i que ha de servir perquè l'equip recuperi el camí de la victòria a casa.


SANTFELIUENC FC ... CERDANYOLA FC

ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP DE FUTBOL DE LES GRASES

JORNADA: 20

DATA: DISSABTE 17 DE GENER

HORA:18

ER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV,@CERDANYOLAFC

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 8 GRAUS


El Santfeliuenc comença la segona volta a Les Grases i ho fa amb un partit clau per al futur immediat. Qualsevol resultat que no passi per sumar els tres punts deixaria als blanc-i-blaus en una situació compromesa. Una victòria aclariria el panorama si més no a curt termini. Un partit clau que mereix una resposta excepcional de l'afició santfeliuenca i que ha de servir perquè l'equip recuperi el camí de la victòria a casa.


Andrés González i els seus futbolistes saben que tenen per davant dinou finals i que la primera i, per tant, la més important caldrà afrontar-la contra un irregular Cerdanyola del Vallès que arriba a Sant Feliu en un enganyós setè lloc, ja que amb 26 punts, només dos per damunt del Santfe, tampoc no s'ha deslliurat de cap perill amb 57 punts per en l'horitzó de futur. De fet, si el Santfeliuenc superés al vallesans els blanc-i-blaus dormirien en setena posició a manca dels resultats de la jornada de diumenge. El tècnic blanc-i-blau recupera per a la transcendental cita Cristian Faura i caldrà estar atent a si dóna l'oportunitat de sortida a Josele. El recuperat migjapunta ja va jugar vint la setmana passada en l'infortunat partit contra l'Ascó.


Inicia a segona volta a Les Grases amb el Santfe

Al llarg de la setmana la directiva del Santfeliuenc i les xarxes socials han bullit perquè dissabte a les 18 hores tota l'afició omple les graderies de Les Grases. A ningú se li escapa que una victòria seria un esperó per començar la segona volta amb bona cara i una necessària dosi de tranquil·litat per afrontar dues sortides consecutives: Gavà i Manlleu.


El Cerdanyola tampoc no respira tranquil

El Cerdanyola viatja a Sant Feliu amb 26 punts però molt a prop dels llocs calents. Es vallesans que entrena Toni Carrillo han completat una primera volta amb clars i ombres. L'inici de la competició va ser excel·lent i durant moltes jornades hi va romandre en posicions d'ascens. De mica en mica, però, ha anat afluixant el ritme. Un equip a qui li costa guanyar però que també és molt difícil de superar. Respecte al Cerdnayola-Santfe de l'anada els de Toni Carrillo han incorporat Álex Alba (Terassa), Edu de la Puente (Laracha) i Roland Garrós (Prat).


A la primera volta:

Jornada 1 (24-08-2014) Cerdanyola 1 (Raúl Barriendos, 55') - Santfeliuenc FC 1 (Cano, 69')

bottom of page