top of page

Empat que serveix de poc i trist protagonisme arbitral


_FSC7404.JPG

Santfeliuenc i Cerdanyola van repetir el resultat de les tres cites anteriors a Tercera Divisió, empat a 1. Però el partit no passarà als llibres de la història del futbol per la qualitat sinó pel pèssim arbitratge d'Óscar Sánchez Arias que no va voler assenyalar dos penals a l'àrea vallesana: el primer al 10' per mans de Francis i el segon al 61' quan Carlos Cano va ser travat de manera clara en un acció en què el davanter marxava directe a la porteria de Coca. Les dues accions van fer que l'afició mostrés el seu empipament de manera ben explícita. Sense passar per alt els condicionants de l'arbitratge el Santfeliuenc segueix sense enlairar-se i cedint massa a Les Grases. Només una victòria en tretze partits convida a la reflexió i també a una reacció que ha d'arribar més d'hora que tard.

SANTFELIUENC FC 1 (GERARD ROVIRA, 43') ... CERDANYOLA FC 1 (JOSU, 46')

ÀRBITRE: ÓSCAR SÁNCHEZ ARIAS (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP DE FUTBOL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESRPRE SENSE NÚVOLS I TEMPERATURA DE 9 GRAUS

_FSC7526.JPG

Santfeliuenc i Cerdanyola van repetir el resultat de les tres cites anteriors a Tercera Divisió, empat a 1. Però el partit no passarà als llibres de la història del futbol per la qualitat sinó pel pèssim arbitratge d'Óscar Sánchez Arias que no va voler assenyalar dos penals a l'àrea vallesana: el primer al 10' per mans de Francis i el segon al 61' quan Carlos Cano va ser travat de manera clara en un acció en què el davanter marxava directe a la porteria de Coca. Les dues accions van fer que l'afició mostrés el seu empipament de manera ben explícita. Sense passar per alt els condicionants de l'arbitratge el Santfeliuenc segueix sense enlairar-se i cedint massa a Les Grases. Només una victòria en tretze partits convida a la reflexió i també a una reacció que ha d'arribar més d'hora que tard.

La primera part va ser de clar domini santfeliuenc. Al minut 8 un xut de Faura i al 13' una rematada convincent de Carlos Cano van posar a prova els reflexos del veterà Coca. Els vallesans es van mostrar massa reservats i només Josu amb alguns detalls per banda dreta i una rematada de cap de Quim Solano van alterar la tranquil·la tarda de la defensa blanc-i-blava. Els d'Andrés González va prémer l'accelerador als deu minuts finals i van passar per damunt del Cerdanyola. Al minut 39 una rematada creuada de Faura i al 42' una xut de Dani Sánchez van dibuixar el pròleg al gol local. Al 43' en un llançament de córner, Gerard Rovira es va avançar a la defensa i amb una doble rematada va superar la resistència numantina de Coca per fer el 1-0 que va marcar el final del primer acte. Una magnífic desenllaç a minuts de bon futbol.

_FSC7519.JPG

A la represa, el Cerdanyola va reaccionar i de quina manera. En la primera acció d'atac Josu va agafar una pilota dividida a l'exterior de l'àrea i va engaltar un xut potent i col·locat que va superar Santi. El gol vallesà va desdibuixar un Santfeliuenc que havia treballat molt als primers 45 minuts i que tornava a veure com la feina no lluïa. El Cerdanyola va aprofitar la crisi de joc santfeliuenc per capgirar la dinàmica i ficar la preocació al cap de l'afició. Fins i tot al 72' Roland va coquetejar amb el gol en una rematada enverinada a què va respondre amb encert Santi. A les acaballes i amb Josele sobre el camp el Santfeliuenc ho va provar però sense precisió, i els visitants mitjançant un xut col·locat de Dani Romero, van donar el darrer ensurt a l'afició santfeliuenca molt emprenyada i sensibilitzada amb un arbitratge pèssim i poc responsable. Punt important per al Cerdanyola i el Santfeliuenc continua sense fer net i suma només una victòria en tretze jornades. El proper diumenge a la Bòbila de Gavà cal buscar tres punts que més que necessaris són vitals com la respiració.

Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Èdgar, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Dani Sánchez (Maldonado, 69'), Álex Bolaños, Cano (Josele, 69'), David Toro i Faura (Éric Pacheco, 69').

Cerdanyola FC: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Josu, Sergio López (Dani Romero, 79'), Quim Solano (Edu de la Puente, 46'), Vives i Roland (Sergi Arranz, 82').

Gols:

1 – 0, 43' Gerard Rovira

1 – 1, 46' Josu

Àrbitre: Sánchez Arias, pèssim. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Álex Bolaños i Cano.

Quadern de notes:

- Bo i admetent que l'arbitratge va perjudicar greument, l'equip no s'enlaira. Cal reaccionar abans que no ens lamentem de debò. Una dinàmica perillosa que hem de tallar de soca-rel.

- El Santfeliuenc va demostrar que quan juga al futbol supera als rivals. Maluradament a la segona part la cara va canviar i el Cerdanyola va treure petroli sense fer res extraordinari.

- El Cerdnayola va complir i va sumar un puntet.

d800.png

Galeria d'imatges

Les millors imatges del SantfeliuencFC 1-1 CerdanyolaFC

#actualitat #cerdanyolafc #prensa #grupov #temporada201415 #terceradivisión

bottom of page