Felicitats Jordi. El pilot santfeliuenc més universal es corona per dotzena vegada al Dakar


IMG-20141124-WA0004.JPG

Com cada gener Jordi Juvanteny i el seu equip no fallen. El pilot santfeliuenc al volant del KH-7 Epsilon Team i amb la companyia insusbtituïble del copilot José Luis Criado i del navegant Enric González s’han proclamat per dotzena vegada campions del Dakar en categoria 6×6. A més, l’equip que capitaneja el pilot santfeliuenc ha aconseguit el segon lloc de producció i la trenta-setena posició en la classificació general de camions.

Una conquesta enguany més meritòria si tenim present l’extrema duresa del recorregut. L’expedició del Dakar va haver de travessar el Salar d’Uyuni i córrer durant milers de quilòmetres en carreteres que superaven els 4.000 metres d’altitud.

En acabar el Ral·li més prestigiós i aventurer Jordi Juvanteny va manifestar la seva alegria per “haver aconseguit acabar i més després de veure quanta gent s’ha quedat pel camí. Nosaltres mateixos ens vam veure gairebé fora a la quarta etapa i encara sort del camió de Jordi Ginestà que ens va treure de la misèria. Ha estat una de les edicions més difícils a Sud-Amèrica, i de les que deixen marca”.

Jordi Juvanteny, Enric González i José Luis Criado sumen 68 edicions del Dakar. Malgrat l’experiència acumulada el trio del KH-7 Epsilon s’ha tornat a emocionar com el primer dia quan ha pujat al podi de Buenos Aires i amb una promesa que comença a gestar des d’avui: participar al Dakar 2016. L’aventura en els límits continua per al pilot santfeliuenc més universal de tots els temps.

Moltes felicitats Jordi i moltes felicitats per portar el nom del Santfeliuenc Futbol Club i de la ciutat arreu del món!

#actualitat #temporada201415