top of page

Més que tres punts a la Bòbila


RSCN5640.jpg

La distància entre viure amb relativa calma i abocar-se a l'abisme són tres punts; els tres punts que es disputaran aquest diumenge a la Bòbila en un partit vital per al present i el futur del Santfe a Tercera Divisió. El rival, un Gavà que arriba a aquesta jornada en reconstrucció després de la descomposició d'abans de Nadal que va suposar l'acomiadament per sorpresa d'Albert Poch i la marxa de gairebé tota la plantilla. Una crisi interna inversemblant que ha deixat tan sorprès com desorientat tot el futbol català.

Andrés González sap que l'equip necessita els tres punts i que no es pot ni badar ni concedir més, i menys quan els aficionats només han pogut assaborir una victòria en tretze jornades. I tothom és conscient que el partit de la Bòbila pot marcar a foc la sort dels blanc-i-blaus si més no a curt termini i en un moment de la temporada en què cal sumar i guardar per no haver d'anar amb presses al final i amb un calendari no gaire amable. Cal una reacció i per això cal la implicació de tot el grup ara reforçat amb el fitxatge de Josele. La victòria s'imposa com a necessitat indefugible.

GAVÀ CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

ESTADI DE LA BÒBILA

JORNADA: 21

DIUMENGE 25 DE GENER

HORA: 11:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV, @havokcfgava

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB CEL ASSOLELLAT:; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

La distància entre viure amb relativa calma i abocar-se a l'abisme són tres punts; els tres punts que es disputaran aquest diumenge a la Bòbila en un partit vital per al present i el futur del Santfe a Tercera Divisió. El rival, un Gavà que arriba a aquesta jornada en reconstrucció després de la descomposició d'abans de Nadal que va suposar l'acomiadament per sorpresa d'Albert Poch i la marxa de gairebé tota la plantilla. Una crisi interna inversemblant que ha deixat tan sorprès com desorientat tot el futbol català.

Andrés González sap que l'equip necessita els tres punts i que no es pot ni badar ni concedir més, i menys quan els aficionats només han pogut assaborir una victòria en tretze jornades. I tothom és conscient que el partit de la Bòbila pot marcar a foc la sort dels blanc-i-blaus si més no a curt termini i en un moment de la temporada en què cal sumar i guardar per no haver d'anar amb presses al final i amb un calendari no gaire amable. Cal una reacció i per això cal la implicació de tot el grup ara reforçat amb el fitxatge de Josele. La victòria s'imposa com a necessitat indefugible.

Suport de l'afició

L'afició ha d'aprofitar un dels desplaçament més propers per donar el seu suport a un equip que ara necessita una carícia de confiança. Gavà es una final i ha de ser el punt d'inflexió per completar una segona volta que ens permeti viure amb tranquil·litat i no haver d'esperar a la part final del calendari. Per si no podeu viatjar-hi, Ràdio Sant Feliu farà la primera retransmissió de l'any. A partir de les 11 del matí Joaquín Rivas i els seus col·laboradors us explicaran tot el que passi en un derbi important i estrany.

El Gavà o un tsunami de conseqüències imprevisibles

El Gavà va viure el mes de desembre més agitat de la seva història. Una història amb arguments de ficció dolenta i amb tonalitats de cinema de terror de sèrie Z. El president acomiadava l'entrenador Albert Poch en el sopar de Nadal i el degoteig de baixes de futbolistes d'ençà ha estat imparable. Fins a 13 jugadors n'han dit adéu. El substitut de Poch ha estat Juanma Pons, un conegut ex futbolista amb dilatada trajectòria a Segona B, i a la vegada que el reguitzell de baixes ha anat caient deu futbolistes s'hi han compromès: Sergio Aguilar (sense equip), Álex Sánchez (Vilassar de Mar), Cifu (Montcada), Xavi Pérez (York Shooters, Canadà), Barragán (sense equip), Arthur (Macclesfield, Anglaterra), Álex Gómez (Cultural Leonesa), Pau Otero (sense equip), Alan Ávila (Marino Luanco), Tiko Messina (sense equip) i Stephane Sonta (Zamudio). Només Luca Ferrone, Rubi, Dani Hernández, Miki, Fran Orellana i Xavi Civil han sobreviscut al tsunami i han continuat si bé el seu futur està en dubte. Enmig, crisi esportiva i social i molta crispació. Un club històric que va viure una etapa daurada a Segona B i que ara quan semblava tornar a assentar-se a Tercera està rebent un cop molt dur. Malgrat totes aquestes circumstàncies el Santfeliuenc no s'ha de refiar en absolut perquè el nou Gavà s'està mostrant competitiu i és a només un punt de la permanència. Sense dubte, el resultat de la Bòbila no deixarà indiferent ningú.

Què va passar al Santfe-Gavà de la primera volta?

Jornada 2 (30-08-2014)

Santfeliuenc FC 1 (Cano, 12') - Gavà CF 0

#previa #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov

bottom of page