Victòria terapèutica


RSCN5647.jpg

Victòria reparadora, balsàmica i d'efectes terapèutics. El Santfeliuenc va tallar la sequera de victòries a domicili que es remuntava al 12 d'octubre superant un feble i desarmat Gavà per 1 a 3. El Santfeliuenc va ser pràctic per resoldre sense excessos ni brillantor un partit vital per aplanar el camí de la permanència. Reestrena golejadora de Josele i un punt preocupant que va tacar el bon resultat: Álex Bolaños va patir al minut 9 una estrebada a la cuixa de la cama esquerra que l'obligarà a descansar algunes setmanes. Una baixa important per a la línia de creació blanc-i-blava.

GAVA CF 1 DANI HERNÁNDEZ, 87') ... SANTFELIUENC FC 3 (DAVID TORO, 37', JOSELE, 41' I CANO, 84')

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ DE SABADELL)

ESTADI DE LA BÒBILA

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TEMPS: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Victòria reparadora, balsàmica i d'efectes terapèutics. El Santfeliuenc va tallar la sequera de victòries a domicili que es remuntava al 12 d'octubre superant un feble i desarmat Gavà per 1 a 3. El Santfeliuenc va ser pràctic per resoldre sense excessos ni brillantor un partit vital per aplanar el camí de la permanència. Reestrena golejadora de Josele i un punt preocupant que va tacar el bon resultat: Álex Bolaños va patir al minut 9 una estrebada a la cuixa de la cama esquerra que l'obligarà a descansar algunes setmanes. Una baixa important per a la línia de creació blanc-i-blava.

RSCN5657.jpg

El Santfeliuenc va saltar a la gespa natural de la Bòbila amb l'obligació indefugible de sumar tres punts per foragitar fantasmes i maldecaps. I l'inici, però, no va convidar a l'optimisme. El Gavà es va fer amb el domini i les primeres arribades de perill van ser blaugranes i sobretot a través del seu punta Alan Ávila. En dues ocasions Carlos va haver d'estar molt atent per evitar el primer gol local. El Santfe, de mica en mica, va anar despertant i Josele a partir del minut 20 es va fer amb el control del joc ofensiu. Tot i així l'ocasió més clara dels primers minuts va ser del gavanenc Stephane 29' en una doble rematada que va treure amb dificultats Carlos. Els blanc-i-blaus necessitaven alguna acció que trenqués l'atonia rutinària de seu joc. I per fortuna aquesta vegada sí va sortir de cara. Una centrada de Josele la va rematar amb el pit un fantàsttic David Toro 37' per inaugurar el marcador i canviar la cara dels seguidors. El gol va canviar la dinàmica i el Santfeliuenc no ho va desaprofitar. En una contra una assistència de Dani Maldonado la va aprofitar qui si no Josele per penetrar a l'àrea i superar la mitja sortida de Sergio Aguilar. Un 0 a 2 gairebé definitiu per marxar als vestidors amb el somriure als llavis després de no poques preocupacions.

Després de la represa les coses no es podien posar més de cara quan el local Stephane Sonta va veure la segona targeta groga al minut 47'. El Santfeliuenc potser fins i tot es va acomodar massa i els locals molt abatuts van provar de fer alguna tímida aproximació. L'oportunitat més clara per als locals va ser en un xut de falta d'Adrià Gimeno 63' que va llepar el pal dret. Al Santfe se li pot retreure que no va acabar d'imposar amb autoritat la clara superioritat. El Gavà va trobar en el seu ariet Xavi Civil el millor jugador o si més no el jugador que més coses diferents fa. Al minut 79 Adrià Gimeno va rematar excessivament creuada una assistència de Civil. I al 84' el 0 a 3. A la sortida d'un córner executat per Cristian Faura, el davanter Carlos Cano va pentinar la pilota subtilment per fer un incontestable 0 a 3. El Santfeliuenc va disposar d'ocasions per eixamplar diferències amb un xut al pal del mateix Cano i una rematada franca de Josele però el Gavà en una acció ràpida va agafar amb el peu canviat la rereguarda blanc-i-blava i Dani Hernández va fer el gol honorífic. Al final, satisfacció per tres punts cabdals que allunyen el Santfeliuenc de les posicions calentes per bé que cal millorar alguns aspectes del joc com la concentració i la intensitat.

Gavà CF: Sergio Aguilar, Cifuentes, Rubi (Fran Orellana, 85'), Xavi Pérez, Barragán, Gimeno, Iván García (Xavi Civil, 46'), Stephane, Alan Ávila, Arthur (Álex Gómez, 74') i Dani Hernández.

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Quiles, 66'), Álex Bolaños (Dani Sánchez, 9'), Éric Pacheco, Josele i David Toro (Cano, 74').

Gols:

0 - 1, David Toro, 37'.

0 - 2, Josele, 41'.

0 - 3, Cano, 84'.

1 - 3, Dani Hernández, 87'.

Àrbitre: Congost Larrosa, sense complicacions. Va mostrar targetes grogues els locals Arthur i Alan Ávila; i als santfeliuencs Maldonado i Éric Pacheco. Va expulsar amb doble targeta groga el gavanenc Stephane Sonta, 47'.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va complir i es va retrobar amb la victòria més necessària.

- David Toro acredita el gran nivell de joc que està adquirint en les darreres jornades.

- Josele va reivindicar la seva condició de gran futbolista després del seu pas per la Segona B.

- El Gavà patirà molt. Un equip nou de trinca a mitja lliga és una invitació a l'abisme.

micro.png

Roda de premsa

Escolta la roda de premsa de l'entrenador del SantfeliuencFC

#primerequipo #actualitat #temporada201415 #terceradivisión #grupov #cfgavà #prensa