Últimas noticias

Tots els partits del Santfe a JawoiTV


logo.png

Una de les grans novetats de la temporada és que ara pots veure en semidirecte els partits del Santfe a través de la plataforma JawoiTV. Gairebé en semidirecte pots gaudir cada jornada de les millors jugades del primer equip a més de diversos partits del nostre futbol base.

Pots accedir a JawoiTV a través d'aquest enllaç o mitjançant la pàgina web del Santfeliuenc anant al monitor de la dreta de la pantalla i clicant a la part inferior on hi diu: SantfeTV gracias a JawoiTV.

Una magnífica feina que permet veure en semidirecte i amb una notable qualitat d'imatge tot el que passa cada setmana a Tercera Divisió en el segon viatge del nostre equip per categoria nacional. No us perdeu cada setmana Jawoi TV amb el Santfe.

#actualitat #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat