Últimas noticias

Tots els partits del Santfe a JawoiTV


logo.png

Una de les grans novetats de la temporada és que ara pots veure en semidirecte els partits del Santfe a través de la plataforma JawoiTV. Gairebé en semidirecte pots gaudir cada jornada de les millors jugades del primer equip a més de diversos partits del nostre futbol base.

Pots accedir a JawoiTV a través d'aquest enllaç o mitjançant la pàgina web del Santfeliuenc anant al monitor de la dreta de la pantalla i clicant a la part inferior on hi diu: SantfeTV gracias a JawoiTV.

Una magnífica feina que permet veure en semidirecte i amb una notable qualitat d'imatge tot el que passa cada setmana a Tercera Divisió en el segon viatge del nostre equip per categoria nacional. No us perdeu cada setmana Jawoi TV amb el Santfe.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat