top of page

El Santfeliuenc a per tres punts d'or a Manlleu


_FSC7060.JPG

A per totes malgrat les dificultats i l'exigència que tradicionalment suposa un partit a Manlleu. El Santfeliuenc viatja a Osona amb la necessitat de sumar tres punts d'or per distanciar-se dels llocs perillosos. De la seva banda, el Manlleu buscarà la reacció per apaivagar la seva delicada posició, setzè amb 23 punts i a només tres del descens oficial, sense comptar les implicacions terribles dels possibles descensos catalans de Segona B.

AEC MANLLEU ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE:JOSEP SUBIRATS MATAMOROS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE MANLLEU

JORNADA: 22

DATA: 1 DE FEBRER

HORA: 16:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Manlleu, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV, @ViuElManlleu,

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 4 GRAUS

A per totes malgrat les dificultats i l'exigència que tradicionalment suposa un partit a Manlleu. El Santfeliuenc viatja a Osona amb la necessitat de sumar tres punts d'or per distanciar-se dels llocs perillosos. De la seva banda, el Manlleu buscarà la reacció per apaivagar la seva delicada posició, setzè amb 23 punts i a només tres del descens oficial, sense comptar les implicacions terribles dels possibles descensos catalans de Segona B.

El Santfeliuenc viatja a Manlleu sabent que una victòria aplanaria de manera notable el camí de la permanència: primer perquè l'equip sumaria i a la vegada impediria que un rival directe ho fes. Per això Andrés González ha volgut treballar amb molta cura un partit on els petits detalls poden donar o treure moltes coses. Els blanc-i-blaus no podran comptar amb Nacho Ruiz, que ha marxat al Hospi de Segona B, ni amb el lesionat Álex Bolaños que haurà de descansar unes setmanes. Baixes molt sensibles però que amb la qualitat del grup poden ser perfectament suplides.

En directe a través de Ràdio Sant Feliu a partir de les 16 hores

Com ja es saníssima norma l'emissora municipal (105.3FM) tornarà a estar amb el Santfe en un duel tant i tant important per al futur a Tercera Divisió. Des de les 16 hores Joaquín Rivas i els seus col·laboradors us portaran totes les emocions d'un nou partit del Santfe a Tercera i des d'un estadi amb tant sabor a futbol com el Municipal d'Esports manlleuenc.

El Manlleu buscarà tres punts per a la supervivència

No està sent bona ni fàcil la temporada del Manlleu. L'històric equip del nord d'Osona no ha acabat de trobar els bons resultats i arriba a la jornada 22 en una delicada posició, a només tres punts del descens i amb la complicació afegida dels efectes perversos dels possibles descensos catalans de Segona B a Tercera. Per això l'equip que entrena Diego Morata està obligat a sumar de tres en tres si no vol trobar-se a la recta final de la temporada fent cavil·lacions diverses. Els quadribarrats no podran comptar amb el concurs del sancionat Albert Ballús i caldrà estar atent a l'estat d'un dels seus jugadors més decisius, Manel Sala. En el mercat d'hivern a aterrat el defensa ex gavanenc Albert Blanchart.

Què va passar al Santfe-Manlleu de la primera volta?

Jornada 3 (6-09-2014)

Santfeliuenc 4 (Iván Peralta, 30'; Cano, 32': Iván Peralta, 35' i Iván Peralta, 92' - AEC Manlleu 2 (Aumatell, 16' i Pol Coll, 57')

#primerequipo #previa #temporada201415 #terceradivisión #grupov

bottom of page