top of page

Nacho Ruiz s'acomiada

_DSC3836.jpg

Nacho Ruiz no continuarà al Santfeliuenc. El gran i polivalent defensa que va arribar al nostre club la temporada passada coincidint amb l'ascens a Tercera Divisió s'ha compromès amb en Centre d'Esports l'Hospitalet. El club ribereny, que és a la zona alta de la classificació, li ha donat l'oportunitat de fer el salt a la Segona Divisió B.

Nacho en l'any i mig que ha defensat la samarreta blanc-i-blava ha jugat 46 partits i ha fet dos gols. Un jove futbolista que ha demostrat que és un de les joies del futbol català perquè amb només 20 anys ha sabut afrontar amb maduresa el debut a Tercera Divisió.


El Santfeliuenc vol agrair Nacho Ruiz la professionalitat i l'esperit amb què ha defensat la nostra samarreta, i li desitja molts èxits en la seva nova etapa amb el Cenre d'Esports L'Hospitalet.

Comiat de Nacho

Nacho Ruiz no ha volgut dir adéu sense deixar un record per a tota l'afició: "Doy las gracias a la familia del Santfeliuenc FC por el cariño mostrado".

bottom of page