top of page

Una final que val més de tres punts


23-jornada-martinenc-sin.png

Duel de morro fort a Les Grases. Dos històrics del futbol català es creuen amb l'objectiu de sumar punts amb interessos semblants: els blanc-i-blaus per aconseguir fer-se amb un lloc tranquil a la classificació i allunyar-se dels llocs perillosos; i els vermells per fugir dels llocs de descens més amenaçats que mai per la situació de Cornellà i Sant Andreu a Segona B.

El Santfeliuenc sap que se la juga de debò. La diferència entre sumar tres punts contra el Martinenc o deixar-se'ls és astronòmica. Per això Andrés González ha mirat de conscienciar als seus futbolistes que no s'hi val deixar escapar cap punt més a Les Grases. El matx contra el Martinenc és determinant ja que superar l'equip del Guinardó vol dir deixar el descens a nou punts més el goal average. Per a dissabte l'entrenador santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs dels lesionats Gerard Rovira, Álex Bolaños i Pere.


SANTFELIUENC FC ... FC MARTINENC

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 23

DATA: 7 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE:, @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV, @martinenc

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 9 GRAUS


Duel de morro fort a Les Grases. Dos històrics del futbol català es creuen amb l'objectiu de sumar punts amb interessos semblants: els blanc-i-blaus per aconseguir fer-se amb un lloc tranquil a la classificació i allunyar-se dels llocs perillosos; i els vermells per fugir dels llocs de descens més amenaçats que mai per la situació de Cornellà i Sant Andreu a Segona B.

El Santfeliuenc sap que se la juga de debò. La diferència entre sumar tres punts contra el Martinenc o deixar-se'ls és astronòmica. Per això Andrés González ha mirat de conscienciar als seus futbolistes que no s'hi val deixar escapar cap punt més a Les Grases. El matx contra el Martinenc és determinant ja que superar l'equip del Guinardó vol dir deixar el descens a nou punts més el goal average. Per a dissabte l'entrenador santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs dels lesionats Gerard Rovira, Álex Bolaños i Pere.


Màxim suport de l'afició

El Santfeliuenc fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases. Es tracta d'un partit cabdal per al futur del Santfe a Tercera Divisió. Una victòria donaria molta tranquil·litat i per aconseguir-la cal la implicació, la complicitat i la col·laboració de tota la ciutat. Malgrat el fred i altres circumstàncies, Sant Feliu ha de respondre a la crida d'un equip que ha arribat a Tercera per quedar-s'hi.


El Martinenc arriba a Les Grases molt reforçat

Els del Guinardó volen aferrar-se a la Tercera com sigui en la temporada del retorn a categoria nacional i per aconseguir-ho s'han reforçat a consciència en el mercat d'hivern. L'arribada de Vivó (Gavà), Álex Fernández (Badalona), Cristian Mulero (Gavà) i Marc Masip (Montañesa) donen consistència un conjunt amb bons futbolistes i que posseeix molt poder ofensiu amb Serrano, Velillas o Elhadji . Els de Manel Moya arriben a Sant Feliu amb la moral alta després de superar la setmana passada al Cerdanyola per 3 a 1 i amb remuntada inclosa si bé amb 23 punts ocupen zona de descens. Per a dissabte els del Guinardó no podran comptar amb el concurs del sancionat Alberto García.


Què va passar a al Martinenc - Santfe de la primera volta?

Jornada 4 (10-09-2014)

Martinenc 2 (Pitu, 32' i Alberto García, 56') - Santfeliuenc 3 (Dani Sánchez, de penal, 76': Cano, 78' i Éric Pacheco, 80')

bottom of page