top of page

Taules que saben a poc


RSCN5678.jpg

No acabem de fer net i seguim instal·lats en un bucle sinuós amb masses empats i poques victòries. La il·lusió arran del gol de Dani Maldonado va durar només sis minuts. El Martinenc, encara més necessitat que el Santfeliuenc, en va tenir prou amb ordre i alguna acció aïllada en atac per esgarrapar un punt que ho deixa tot igual.


SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 67') ... FC MARTINENC 1 (VELILLAS, 73')

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSITÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE FREDA; TEMPERATURA DE 8 GRAUSNo acabem de fer net i seguim instal·lats en un bucle sinuós amb masses empats i poques victòries. La il·lusió arran del gol de Dani Maldonado va durar només sis minuts. El Martinenc, encara més necessitat que el Santfeliuenc, en va tenir prou amb ordre i alguna acció aïllada en atac per esgarrapar un punt que ho deixa tot igual.


El Santfeliuenc i el Martinenc es van repartir els punts en un partit igualat en què va pesar més la por de perdre que no pas la convicció i la necessitat de guanyar. Els blanc-i-blaus van tenir les primeres ocasions mitjançant un xut desviat de Joserra 16' i un cop de cap innocent de David Toro 20' que no va saber aprofitar la seva bona posició. Els del Guinardó s'ho van mirar des de la defensa i només un xut d'Elhadji 36' va inquietar Carlos. La millor ocasió de la primera part va ser per als santfeliuencs en una acció brillant de Juan Quiles 38' per banda esquerra que no va trobar rematador entre un mar de cames.


Després de la represa el Martinenc va despertar amb dos avisos. El primer amb un xut desviat d'Éric 49' que culminava una jugada molt elaborada i el segon d'Elhadji 50' que va estar a punt d'aprofitar una cessió de Joserra a Carlos. L'espigat davanter va enviar la pilota al lateral de la xarxa enmig de la sortida desesperada del porter blanc-i-blau. El Santfeliuenc va mirar de canviar el ritme i ho va trobar amb Dani Maldonado. L'entrada de Maldonado va ser providencial perquè als seixanta segons de la seva entrada al camp va aprofitar una assistència de Carles Tena per endinsar-se a l'àrea i superar amb un llançament creuat la sortida de Pacheco. El Santfeliuenc havia aconseguit el més difícil, obrir la llauna. Amb el gol a favor al Martinenc li va tocar estirar-se i Josele 71' va tenir a les seves botes la sentència però la seva rematada en solitari va sortir molt desviada. Quan més patien els visitants van trobar el bàlsam. Al minut 73 el porter Carlos no va acabar d'atrapar bé un llançament des de fora de l'àrea d'Éric i el rebuig el va aprofitar Marc Masip per assistir Velillas que, enganxat al pal dret, va empènyer la pilota a la xarxa per fer l'1 a 1. Amb l'empat el Santfeliuenc va empetitir i els visitants van mirar de treure petroli però amb escasses aproximacions a porteria. Al darrer minut en una contra del Santfeliuenc Éric Pacheco va topar amb Pacheco, acció que va obligar el porter barceloní a abandonar el terreny de joc lesionat. Com el Martinenc havia fet els tres canvis, Diego va haver de defensar la porteria uns quants segons.

Empat que no permet el Santfeliuenc sortir del seu bucle de sumar a comptagotes, i punt important del Martinenc per bé que continuarà a la zona molt calent.Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Èdgar, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Éric Pacheco, 67'), David Toro, Cano (Iván Peralta, 75'), Josele i Faura (Maldonado, 66').

FC Martinenc: Pacheco, Álex Fernández, Vivó, Aleix Vall, Dani Acosta, Cristian Mulero, Serrano (Pau, 78'), Éric (Diego, 89'), Elhadji (Velillas, 57'), Pitu i Marc Masip.


Gols:

1 - 0, Dani Maldonado, 67'.

1 - 1, Velillas, 73'.


Àrbitre: García Rosel, el seu arbitratge va ser correcte tot i que es va mostrar permissiu amb els visitants a l'hora de mostrar targetes. Va amonestar el santfeliuenc Dani Ortiz i els visitants Álex Fernández, Aleix Vall i Cristian Mulero.


Quadern de notes:

- La cançó de l'enfadós. Les Grases segueix sent un camp que concedeix massa als visitants i l'equip suma a comptagotes.

- Molt bona resposta de l'afició que va omplir en dues terceres parts la tribuna. Tenim una segona volta amb grans partits a casa en què tots hem de sumar.

- El Martinenc, reforçat i millorat, va sumar un puntet important però insuficient per sortir de la cua del descens.

bottom of page