top of page

Jornada de vaga. El futbol català reivindica una fiscalitat que atengui la dimensió social de l'


Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, va llegir el manifest de la convocatòria de vaga Foto: futbolcatalunya.com

Jornada de vaga. El futbol català reivindica una fiscalitat que atengui la dimensió social de l'esport no professional

El futbol català farà vaga en la jornada que s'havia de disputar aquest proper cat de setmana (14 i 15 de febrer). Els clubs catalans i la Federació Catalana de Futbol demanen un nou tipus de fiscalitat congruent amb la modesta realitat econòmica dels clubs que desenvolupen una decidida activitat social sense ànim lucratiu.

Alberto Prieto, president del Santfeliuenc, ha manifestat a Ràdio Marca Barcelona "la importància de la mobilització de les territorials catalanes i de la resta d'Espanya, perquè una acció comuna de totes les federacions ha d'evitar l'aplicació d'una norma que posa incertesa en el dia a dia dels clubs".

La Federació Asturiana de Futbol va ser la primera de fer vaga ja que la setmana passada va ajornada totes les competicions.

El Vilassar - Santfeliuenc, ajornat

Per al nostre club la jornada de vaga impedirà que es disputi el partit entre Vilassar de Mar i Santfeliuenc que estava previst per al dissabte a les 16 hores. Vilassar i Santfeliuenc hauran de buscar una data alternativa.

La resta de partits amistosos i la recuperació de partits pendents també queden ajornats.

#actualitat #huelga #fcf #temporada201415 #primerequipo #uevilassar #terceradivisión #grupov

bottom of page