Últimas noticias

Entre l'èpica i la necessitat


25 jornada terrassa.jpg

El Santfeliuenc disputa a Les Grases un partit molt especial i esperat. Primer, per la rellevància dels punts, i després, per l'entitat del rival, un dels més poderosos del futbol català i que ara, amb una relleu en la presidència, aspira a tornar aviat al futbol professional.

SANTFELIUENC FC ... TERRASSA FC

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ MARESME)

JORNADA: 25

DISSABTE 21 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV; Terrasa Digital Ràdio, @TerrassaFC

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS. TEMPERATURA DE 10 GRAUS

El Santfeliuenc disputa a Les Grases un partit molt especial i esperat. Primer, per la rellevància dels punts, i després, per l'entitat del rival, un dels més poderosos del futbol català i que ara, amb una relleu en la presidència, aspira a tornar aviat al futbol professional.

Partit gran a Les Grases en un xoc de trens entre històrics que ha d'omplir de manera obligada el recinte santfeliuenc. Els blanc-i-blaus arriben a la jornada 25 en terra de ningú però sense poder respirar amb tranquil·litat, i el Terrassa ho fa a cinc punts de la promoció després d'una primera part de la lliga irregular i amb més ombres que clars.

Andrés González coneix les dificultats que oposarà el rival i ha mirat de conscienciar el seus futbolistes per sumar tres punts que resultarien un revulsiu espectacular. Gerard Rovira i Álex Bolaños miren de completar el tram final de la seva recuperació.

Cal el suport de tot Sant Feliu

El Santfe-Terrassa és una partit excepcional i per això el club fa una crida a tothom perquè aquest disssabte ompli Les Grases i ajudi els jugadors a derrotar per primera vegada un històric del futbol català i espanyol. En els tres partits anteriors, els terrassencs han gu