top of page

De l'èxtasi a la tragèdia


RSCN5692.jpg

Tocats, molt tocats. El Santfeliuenc va passar del cel a l'infern en poc més de quatre minuts, i a més va veure com perdia el partit en el darrer sospir. Un càstig molt sever però del que cal refer-se aviat per no burxar més en una ferida cada cop més profunda. El Santfe-Terrassa ens va deixar imatges del que suposa un duel dels grans. Un partit saturat d'emoció, nervis i passió que va travessar tots els colors de l'arc de Sant Martí i que per al Santfe va acabar de la pìtjor manera imaginable.


SANTFELIUENC FC 2 (CANO, 63' I JOSELE, 87') ... TERRASSA FC 3 (BATANERO, 53', PERE SEGARRA, 89' I GALLEGO, 94')

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ DEL MARESME)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Tocats, molt tocats. El Santfeliuenc va passar del cel a l'infern en poc més de quatre minuts, i a més va veure com perdia el partit en el darrer sospir. Un càstig molt sever però del que cal refer-se aviat per no burxar més en una ferida cada cop més profunda. El Santfe-Terrassa ens va deixar imatges del que suposa un duel dels grans. Un partit saturat d'emoció, nervis i passió que va travessar tots els colors de l'arc de Sant Martí i que per al Santfe va acabar de la pìtjor manera imaginable.


El Terrassa va trobar la victòria en l'últim segon. I és que tot just quan el davanter andalús Gallego va aconseguir el 2 a 3 l'àrbitre va xiular el final d'un matx amb moltes històries i un desenllaç trepidant, sorprenent i exageradament dolorós per al Santfeliuenc.

El Santfeliuenc va sortir a Les Grases amb valentia i apropant-se amb atreviment a la porteria d'Ortega. Una doble rematada de Quiles i Iván Peralta (6') i un cop de cap de Gerard Rovira (9') van ser una bona carta de presentació. Els visitants s'ho van mirar des del seu camp i la seva primera acció de perill va ser, però, molt clara amb una rematada potent de Gallego que va picar al pal (38').

Després de la represa el partit va canviar de rumb i es va endinsar en un territori ple d'emoció i bon futbol. I el Terrassa va ser el primer a obrir la llauna. Batanero des de la balconada de l'àrea va inventar-se un xut ajustat al pal que va sorprendre Santi (53'). El Santfeliuenc no es va arronsar i amb l'ingrés a camp de Faura i Cano va començar a inquietar de valent l'equip de David "Pirri", i a donar símptomes de poder capgirar el marcador. Al minut 65 una assistència a l'espai de Carles Tena va trobar en Cano un aliat per aconseguir la igualada. El davanter santfeliuenc va superar amb habilitat la sortida d'Ortega. El duel va embogir. El Santfeliuenc va fer màgia en les entrades per banda amb Èdgar i Faura en minuts impressionants, i els visitants ho van provar mitjançant accions a pilota aturada amb protagonisme de l'omnipresent Batanero. Al minut 81 un assistència excel·lent de Mata a Faura la va treure sota pals Pere Segarra. I sis minuts més tard l'èxtasi es va apoderar de l'afició quan Josele va fer el 2 a 1 en una rematada prodigiosa a mitja volta després d'un llançament de cçorner. Però la traca final encara havia d'arribar i de la pitjor manera. Al 89' Pere Segarra va aprofitar una llançament de córner per posar el cap i restablir les taules. I al 94' una passada de Marc Vilajosana la va recollir Gallego per fer un 2 a 3 més sobre la botzina que mai i que ens deixavab amb un pam de nas.

Cal girar full i començar a pensar en la reacció. És necessari trencar una dinàmica pervesa que albira un futur incert. Ara més que mai tots hem de remar en la mateixa direcció perquè el somni de la Tercera Divisió sigui llarg. Ens-hi juguem molt


Santfeliuenc FC: Santi, Dani Sánchez, Èdgar, Dani Ortiz, Gerard Rovira Tena, Maldonado (Faura, 61'), Joserra, Iván Peralta (Mata, 76'), Josele i Quiles (Cano, 61').

Terrassa FC: Ortega, Guillem (Marc Vilajosana, 84'), Ramón Miramón (Jou, 75'), Pere Segarra, Javi González. Jaime Fuentes, Ángel de la Torre, Víctor Merchán, Gallego, Batanero i Montero (Juli, 65').Gols:

0 – 1, 53' Batanero

1 – 1, 65' Cano

2 – 1, 87' Josele

2 – 2, 89' Pere Segarra

2 – 3, 94' GallegoÀrbitre: Mancera Antón, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Maldonado i Joserra; i als visitants Guillem i Jaime Fuentes.


Quadern de notes:

- Quin càstig més injust! El Santfeliuenc va fer mèrits amb escreix per aconseguir un gran resultat.

- Seguim en una deriva perversa. Ens toca canviar el xip i veure l'ampolla mig plena.

- Positiva estrena del jove Mata que després d'una llarga lesió va tornar a posar-se la samarreta de futbolista.

- El Terrassa va perseverar fins al final i va aconseguir tres punts molt afortunats però dels que valen de debò.

- Una part de l'afició del Terrassa no va saber guanyar. Cal ser més respectuososbottom of page