top of page

Santfe-Castelldefels, una final per a tota la ciutat


vine a les grases.jpg

Una final i homenatge a tota la ciutat. El Santfeliuenc disputa un partit vital en un derbi que ha de fer omplir Les Grases en un dia de portes obertes per a tots els ciutadans de Sant Feliu i per a tots els esportistes que estiguin vinculats a un club de Sant Feliu. El Santfeliuenc se la juga contra un rival encara més necessitat i que arriba a Sant amb l'aigua del descens entaforat al coll.


SANTFELIUENC FC ... UE CASTELLDEFELS

ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

JORNADA: 27

DISSABTE 7 MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @radio_SantFeliu, Ràdio Vilafant, Ràdio Marca Barcelona, @santfeliuencfc, @Rivassalvador @uecastelldefels, @radiocastelldef

TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Una final i homenatge a tota la ciutat. El Santfeliuenc disputa un partit vital en un derbi que ha de fer omplir Les Grases en un dia de portes obertes per a tots els ciutadans de Sant Feliu i per a tots els esportistes que estiguin vinculats a un club de Sant Feliu. El Santfeliuenc se la juga contra un rival encara més necessitat i que arriba a Sant amb l'aigua del descens entaforat al coll.

O caixa o faixa. El Santfeliuenc ha de foragitar els fantasmes de Les Grases i anar pel dret a per tres punts decisius. Tothom sap de la importància dels punts i acabar la jornada 27 -i un partit menys- amb 36 punts és tota una garantia malgrat la igualtat de la part mitja i mitja baixa de la classificació. Andrés González recupera els sancionats Joserra i Dani Maldonado. Més dubtosos són David Toro, Josele i Álex Bolaños. Pere enfila el tram final de la seva recuperació. La moral de l'equip és molt alta després de la brillant victòria a Figueres i ara cal seguir sumant de tres en tres.


Una invitació a tota la ciutat

Tos sabem de com és important mantenir una plaça tan preuada a Tercera. Per això la directiva ha decidit fer un homenatge a tots els ciutadans perquè Les Grases s'ompli de gom a gom. Cal una conscienciació col·lectiva perquè els nostres jugadors sentin l'alenada de l'afició.


La UE Castelldefels arriba a Sant Feliu amb moltes necessitats i nou partits sense guanyar

Temporada de dents de serra a Castelldefels. L'equip groc ha passat per tots els colors emocionals. Un inici decebedor que va costar el lloc a Lluís Albesa, una remuntada espectacular amb Miki Carrillo, i de nou dificultats i enfonsament a la classificació. I és que a Castelldefels no veuen guanyar el seu equip des del 14 de desembre (Castelldefels 3 Vilafranca 0). Aquesta nova davallada ha fet que els grocs vegin la permanència cada cop més lluny i més tenint el compte l'efecte devastador que provocarien dos descensos catalans de Segona B a Tercera. Aquesta circumstància fa encara més difícil un rival ferit que sap que sortir de buit de Sant Feliu es mig condemnar-se al camí de penitència de Primera Catalana. Un equip, però, amb bons futbolistes que si tenen un bon dia poden fer molt de mal. El veterà Cervantes amb sis gols és el seu referent ofensiu. Javi Calvo (ex Santboià) i Daisuke (ex Gramanet) van ser els dos reforços d'hivern d'un equip que ens les últimes temporades s'ha acostumat a viure mirant el rostre de l'abisme. Javi Calvo no podrà jugar per sanció.

bottom of page