top of page

Empat insatisfactori


RSCN5746.jpg

Ho teníem tot a l'abast per viure una jornada espectacular: gran mobilització ciutadana gràcies al treball de les xarxes i la crida a omplir Les Grases, la creació de la grada jove, color blanc-i-blau a dojo que esquitxava tota la tribuna i el record de la gran victòria a Figueres. Tanmateix, el desenllaç no va ser tan agradable. El Santfeliuenc va tornar a fallar per enèsim cop a casa. Els d'Andrés González es van avançar al marcador abans d'acabar el primer acte però a la segona part es van diluir fins acabar demanant l'hora per salvar un punt. És una llàstima però no canviem la dinàmica a Les Grases malgrat l'impressionant suport de l'afició, una de les més nombroses i compromeses de Tercera. L'afició mereixia una recompensa més generosa.


SANTFELIUENC FC (1 ÈDGAR, DE PENAL, 44') ... UE CASTELLDEFELS 1 (MASUET, 62')

ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ DE GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

TARDA VESPRÉ AMB CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 14 GRAUSHo teníem tot a l'abast per viure una jornada espectacular: gran mobilització ciutadana gràcies al treball de les xarxes i la crida a omplir Les Grases, la creació de la grada jove, color blanc-i-blau a dojo que esquitxava tota la tribuna i el record de la gran victòria a Figueres. Tanmateix, el desenllaç no va ser tan agradable. El Santfeliuenc va tornar a fallar per enèsim cop a casa. Els d'Andrés González es van avançar al marcador abans d'acabar el primer acte però a la segona part es van diluir fins acabar demanant l'hora per salvar un punt. És una llàstima però no canviem la dinàmica a Les Grases malgrat l'impressionant suport de l'afició, una de les més nombroses i compromeses de Tercera. L'afició mereixia una recompensa més generosa.


El Santfeliuenc i el Castelldefels no van passar d'un empat que els serveix de molt poc. Els blanc-i-blaus van entrar amb millor peu i al minut 15 una cavalcada d'Èdgar per banda esquerra va acabar amb rematada a gol de Cano que l'àrbitre va anul·lar. De mica en mica els santfeliuencs van anar desmillorant el seu joc i els visitants, en alguna acció aïllada, van apropar-se a l'àrea. La millor ocasió dels grocs va ser a través d'un llançament de falta d'Adri Ruiz 37' que va obligar Carlos a posar els dits just per enviar la pilota al travesser. Quan el primer acte es consumia, Cano va aprofitar una passada per trencar la defensa visitant i Planagumà no li va quedar més opció que fer caure al davanter local. Èdgar no va desaprofitar la pena màxima i va posar per davant al Santfeliuenc (1-0). Abans del descans el Castelldefels la va tornar a tenir en una rematada de volea de l'omnipresent Adri Ruiz que va tornar a fer lluir un inspirat Carlos.

Després de la represa el Castelldefels va sortir disposat a canviar el guió i esmenar la seva desesperada situació. La més clara en els minuts iniciats una falta per cessió que va treure la defensa blanc-i-blava entaforada al punt de penal. L'entrada de Cervantes, Mario i Gilberto va oxigenar el joc groc. I al 62' una acció col·lectiva dins l'àrea local la va aprofitar Masuet per creuar la pilota i posar les taules al marcador (1-1). El gol va afectar un Santfeliuenc sense esma va fer servir més el cor que el cap però va tenir dues ocasions de moure de nou al seu favor l'electrònic. Primer en un servei llarg de Carlos que es va endur Cano 68' per velocitat però que va topar amb la sortida de Planagumà; i un minut més tard en un servei de córner en què Èdgar va acaronar el gol olímpic. Van ser les dues darreres aparicions dels blanc-i-blaus. Els vint minuts finals van tenir color visitant però la insistència en el joc ofensiu no es va traduir en ocasions clares excepte una falta llançada per Adri Ruiz 88' que va fregar el pal dret de Carlos.


Decepció entre els 600 seguidors que es van aplegar a Les Grases i que van tornar a marxar a casa sense veure el seu equip guanyar com a local. Caldrà equilibrar números Masnou. La lliga segueix massa oberta i tot per decidir a manca per dos mesos i una setmana per abaixar el teló.


Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Èdgar, Víctor Márquez (Joserra, 66'), Quiles (Iván Peralta, 75'), Cano i Faura (Éric Pacheco, 75').


UE Castelldefels: Planagumà, Juanito, Aitor Lario, Uri, Jonathan Reina, Jorge Sánchez, Pedro Bravo (Mario, 61'), Pelegrín (Gilberto, 61'), Masuet, Sergio Prieto (Cervantes, 46') i Adri Ruiz.


Gols:

1 - 0, Èdgar, de penal, 44'

1 - 1, Masuet, 62'


Àrbitre: López Morente, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuenc Tena; i als visitants Jorge Sánchez, Planagumà, Jonathan Reina i Mario.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc torna a ensopegar a casa. De Les Grases han volat 26 punts.

- Magnífica resposta de l'afició. Més de 600 persones van secundar la crida de la directiva i el treball a través de la pàgina web i de les xarxes socials.

- El millor del resultat és que tornem a guanyar el goal average amb el un equip de la part baixa.

- El Castelldefels va ser millor a la segona part però suma un punt que li serveix de molt poc.


micro.png

Roda de premsa


Escolta a l'entrenador del Santfeliuenc FC

Escolta a l'entrenador de la UE Castelldels


bottom of page