A per més de tres punts

_FSC7060.JPG

Tornem a un camp de memòria dolça ja que el Santfeliuenc va escriure al municipal masnoví el 9 de juny de 2013 una de les seves més grans jornades. Tanmateix el camp del Masnou, si exceptuem el partit de promoció, no se li ha donat gaire bé als blanc-i-blaus ni a Primera Catalana ni en el partit de la temporada passada a Tercera. El Santfeliuenc necessita els punts i obrir una distància tranquil·litzadora ja no només amb els furgó de cua dels tres darrers sinó fins i tot amb el dissetè i setzè classificats. El rival fa deu jornades que no guanya i al 2015 només ha fet un gol.


CD MASNOU ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JUAN MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS

JORNADA: 28

DIUMENGE 15 DE MARÇ

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @santfeliuencfc, @rivasalvador, Ràdio Marca Barcelona, @cdmasnou

PREVISÓ DE TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 12 GRAUS


Tornem a un camp de memòria dolça ja que el Santfeliuenc va escriure al municipal masnoví el 9 de juny de 2013 una de les seves més grans jornades. Tanmateix el camp del Masnou, si exceptuem el partit de promoció, no se li ha donat gaire bé als blanc-i-blaus ni a Primera Catalana ni en el partit de la temporada passada a Tercera. El Santfeliuenc necessita els punts i obrir una distància tranquil·litzadora ja no només amb els furgó de cua dels tres darrers sinó fins i tot amb el dissetè i setzè classificats. El rival fa deu jornades que no guanya i al 2015 només ha fet un gol.


El Santfeliuenc visita terres maresmenques amb l'obligació de sumar tres punts i mirar les zones calentes de la classificació amb un educat marge. Els d'Andrés González saben que visiten un camp complicat però també saben de la trajectòria del rival, que porta més de quatre mesos sense conèixer la victòria. Per a diumenge el tècnic blanc-i-blau espera recuperar Álex Bolaños un cop recuperat de la lesió que l'ha mantingut apartat dels terrenys de joc sis setmanes.


En directe per Ràdio Sant Feliu

Com ja és habitual, tots els socis i seguidors del Santfeliuenc podran saber què fa el seu equip al moment sentint la retransmissió en directe de l'emissora municipal des del municipal masnovi. Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors us faran viure les emocions del retorn del Santfe a un estadi on fa 644 dies es van viure moments inoblidables.


El Masnou, del cel al malson

Sorprenent temporada. L'equip de Miguel López ha passat en qüestió de deu jornades de ser la revelació a témer per la continuïtat a la categoria. Una trajectòria en clara davallada que s'ha traduït en la suma de només dos punts dels darrers 36. De fet, Edu Domingo en la jornada 26 i davant l'Ascó va aconseguit trencar el zero en el compte golejador de l'any 2015. En tot cas aquestes dades no serveixen per a diumenge. Miguel López coneix bé el Santfeliuenc i al Santfeliuenc no se li ha donat gaire bé el rival maresmenc amb l'excepció de la gloriosa promoció d'ascens a Tercera. Ñito amb cinc gols és el màxim golejador d'un conjunt jove amb tocs d'experiència i que al mercat d'hivern s'ha reforçat amb dues bones peces: David Llobet (Prat) i David Romo (Terrassa). Per a diumenge, Miguel López no podrà disposar de Yuki, Juanma, Lara i Éric Martínez.


Què va passar a la primera volta?

Jornada 9 (18 octubre de 2014)

Santfeliuenc 2 (Maldonado, 16' i Iván Peralta, 61') ... CD Masnou 3 (Adri, 3', Ñito, 69' i Ñito, 81')