Derrota per a la reflexió severa ... i per a la reacció


_FSC8994.JPG

Partit desastrós sense pal·liatius. El Santfeliuenc va oferir una de les més imatges més pobres de la temporada en caure per 1 a 0 al camp del Masnou. La mala punteria, dos travessers i alguna aturada de mèrit de Carlos van evitar que els maresmencs guanyessin per una renda més generosa. El Santfeliuenc no es va apropar amb perill a la porteria de Pociello i va deixar passar una bona oportunitat de sumar davant un rival directe que no havia guanyat des del 7 de desembre.


CD MASNOU 1 (DAVID LLOBET, 44') ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JUAN MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE

CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TEMPS: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 16 GRAUS._FSC8877.JPG

Partit desastrós sense pal·liatius. El Santfeliuenc va oferir una de les més imatges més pobres de la temporada en caure per 1 a 0 al camp del Masnou. La mala punteria, dos travessers i alguna aturada de mèrit de Carlos van evitar que els maresmencs guanyessin per una renda més generosa. El Santfeliuenc no es va apropar amb perill a la porteria de Pociello i va deixar passar una bona oportunitat de sumar davant un rival directe que no havia guanyat des del 7 de desembre.


El Santfeliuenc va navegar com un nàufrag per terres maresmenques. Sense el duet de cervells Tena/Bolaños, els blanc-i-blaus van ser una vaixell sense rumb contra un rival crescut des del primer minut i que va exercir un domini abassegador. Ja als primers vint minuts el Masnou hauria d'haver resolt el partit. Un xut creuat de David Llobet al 9', un mà a mà de Jonathan Toledo amb Carlos al 13' que va salvar el porter blanc-i-blau, un xut creuat d'Éric Blasco al 16' que va escopir el pal, i una aturada antològica de Carlos al 18 després d'un cop de cap a boca de canó de Jonathan Toledo són el reflex clar de la imatge d'inferioritat.

_FSC8913.JPG

El gol local, però, va esperar a l'últim minut del primer acte. En un servei en llarg de Pociello, David Llobet va sorprendre la defensa i va superar Carlos en una mitja vaselina que va entrar plorant. Era un gol merescut que deixava tocat un Santfeliuenc inexistent.

I el pitjor del cas és que als segons 45 minuts no hi va haver cap tipus de resposta. El domini dels locals va ser absolut. Ni tan sols la sortida de Josele i Quiles van alterar el monòleg local que va tornar a fer demostració de falta de punteria alarmant: cop de cap al travesser de Guti al 52', volea de Jonathan Toledo 62' que va fregar el travesser, passada a l'interior de l'àrea d'Éric Blasco que va rematar desviada Sergio Ginés 68' o de nou clara errada de Sergio Ginés 84' dins l'àrea a passada mil·limètrica de Ñito. Exemples diàfans d'una actuació molt trist del Santfeliuenc que no va ser capaç de competir davant un rival que travessava un moment molt dolent i que va semblar per instants el líder de Tercera..

En definitiva, cap girar full i centrar-se a derrotar el Sabadell B si no volem començar a veure de debó les orelles al llop. Encara hi som a temps d'evitar més maldecaps però també cal reflexionar-hi.


CD Masnou: David Pociello, Márquez, Dani Prieto, Rubén Martínez, Guillem, Edu Domingo, David Llobet (Sergio Ginés, 53'), Jonathan Ferreira, Éric Blasco (Édgar Santolalla, 88'), Guti i Jonathan Toledo (Ñito, 70').

Santfeliuenc FC: Carlos, Mata, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Dani Sánchez (Quiles, 64'), Èdgar (Iván Peralta, 69'), Víctor Márquez, Maldonado, Cano (Josele, 69') i Éric Pacheco.


Gol:

1 - 0, David Llobet, 44'


Àrbitre: Martín Varas, el seu arbitratge va ser regular; es podria haver estalviat l'expulsió d'Iván Peralta. Va amonestar Dani Sánchez, Éric Pacheco i Víctor Márquez. Va expulsar amb vermella directa Iván Peralta (86')


Quadern de notes:

- Aquest no és el camí. El Santfeliuenc va oferir una pèssima imatge. Derrota i sense esma no va competir.

- En noranta minuts cap aproximació perillosa a la porteria del veterà Pociello.

- Miguel López li te pres el número al Santfeliuenc i el seu equip va ser molt superior.