top of page

Santfeliuenc-Sabadell B, desafiament total


partit sabadell.jpg

Partit de transcendència absoluta. Si el Santfeliuenc vol com a mínim respirar necessita com aigua de maig sumar tres punts contra un rival directe que arriba a Les Grases amb dos punts menys a la taula. Un partit per a la supervivència i que ha de comptar amb una gran resposta de l'afició malgrat la previsió de pluja. Ara més que mai el Santfe necessita el suport d'una ciutat que de seguir gaudint de la Tercera Divisió.

SANTFELIUENC FC ... CE SABADELL B

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

JORNADA: 29

DISSABTE 21 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivasalvador, Jawoi TV, @Radio_SantFeliu, @CESabadell)

TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT AMB RISC DE PLUJA; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Partit de transcendència absoluta. Si el Santfeliuenc vol com a mínim respirar necessita com aigua de maig sumar tres punts contra un rival directe que arriba a Les Grases amb dos punts menys a la taula. Un partit per a la supervivència i que ha de comptar amb una gran resposta de l'afició malgrat la previsió de pluja. Ara més que mai el Santfe necessita el suport d'una ciutat que de seguir gaudint de la Tercera Divisió.

Tothom sap que som davant un partit decisiu. Una derrota condemnaria al Santfeliuenc a un llarg i penós camí per a la permanència i una victòria suposaria un més que notable alleujament. Per això Andrés González ha buscat la reacció en una setmana que no ha estat fàcil després de la dura derrota a Masnou. Per a dissabte el tècnic santfeliuenc recupera el sancionat Tena espera també que Álex Bolaños ja pugui jugar alguns minuts. Per contra, el sancionat Iván Peralta no podrà ser entre els 16 escollits.

Ara més que mai Les Grases ple

La directiva del Santfeliuenc ha fet una crida a tota la ciutat perquè aquest dissabte es concentri a Les Grases. Qualsevol cosa que no sigui una victòria seria un pas enrere i per això es confia que el suport de la graderia sigui un afegit perquè els jugadors responguin i demostrin la seva qualitat.

El CE Sabadell, un filial amb problemes

No està sent una temporada plàcida a Sabadell. Als problemes del primer equip per mantenir a la Lliga de Futbol Professional se li han afegit els del segon equip que no acaba de fer net en la seva estrena a Tercera i veu com enfila el tram final en una perillosa setzena posició amb 32 punts. L'equip que entrena Toni Rodríguez es va reforçar bé a l'estiu però no ha acabat de fer bons els pronòstics que li atribuïen un bon paper a la categoria. Es dóna la circumstància que un dels seus últims reforços ha estat Aitor Unzué, el fitxatge frustrat del Santfe. L'ex davanter del Gavà David Jiménez amb sis gols és el seu màxim golejador. La baixa de la seva gran figura, Ernest Forgas, ha acabat pesant massa.

Què va passar al Sabadell B - Santfe de la primera volta?

Jornada 10 (26-10-2014) Sabadell B 1 (Ernest Forgas, 13') - Santfeliuenc FC 1 (Maldonado 19')

#primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201415 #actualitat #cesabadellb #santfetoons #previa

bottom of page