top of page

Viatge a Vilafranca amb moltes il·lusions al darrere


RSCN5592.jpg

Tot un poble al darrere; centenars d'il·lusions; la màgia de seguir molts anys a Tercera; l'orgull de defensar una samarreta que camina pel seu 110è aniversari. Són molts els motius que han d'omplir la motxilla del Santfeliuenc en un partit que ja no és que sigui important o decisiu sinó que es cabdal per a la supervivència a la categoria. Els jugadors del Santfe saben que no poden fallar i que necessiten tornar a donar la millor versió a domicili per sumar tres punts. El rival, un Vilafranca que arriba a la jornada 30 en una posició bastant còmoda amb 39 punts i amb la sensació d'estar fent els deures amb nota alta.

No oblideu que aquesta serà la primera jornada amb canvi horari i que a les dues de la matinada del dissabte al diumenge seran les tres.

FC VILAFRANCA ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXES (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA

JORNADA: 30

DATA: DIUMENGE 30 DE MARÇ

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: RÀDIO SANT FELIU, RÀDIO MARCA BARCELONA, RÀDIO VILAFRANCA, JAWOI TV, @RIVASSALVADOR, @SANTFELIUENCFC, @LAPREVIAFCV

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB CEL ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Tot un poble al darrere; centenars d'il·lusions; la màgia de seguir molts anys a Tercera; l'orgull de defensar una samarreta que camina pel seu 110è aniversari. Són molts els motius que han d'omplir la motxilla del Santfeliuenc en un partit que ja no és que sigui important o decisiu sinó que es cabdal per a la supervivència a la categoria. Els jugadors del Santfe saben que no poden fallar i que necessiten tornar a donar la millor versió a domicili per sumar tres punts. El rival, un Vilafranca que arriba a la jornada 30 en una posició bastant còmoda amb 39 punts i amb la sensació d'estar fent els deures amb nota alta.

No oblideu que aquesta serà la primera jornada amb canvi horari i que a les dues de la matinada del dissabte al diumenge seran les tres.


És el nostre partit. El Santfeliuenc té prohibida al Municipal de Vilafranca la paraula derrota. Cal una reacció de debò que suposi fer un pas endavant amb valentia i per això la victòria és imprescindible i, a més, canviaria les perspectives. Andrés González ha hagut de treballar al llarg de la setmana la part moral i anímica dels seus jugadors. La derrota contra el Sabadell va deixar l'equip molt danyat i el pas de les hores ha servit perquè tothom es convenci que la salvació no només és possible sinó que està a l'abast si es fan les coses una mica bé. El tècnic santfeliuenc haurà de seguir l'evolució d'Álex Bolaños que es va ressentir de la seva lesió en el matx de dissabte contra el Sabadell B. Qui sí podrà tornar a la convocatòria és Iván Peralta.


Moltes iniciatives i molt suport de la ciutat

El Santfeliuenc ni se sent sol ni estarà sol. Els dies han servit perquè es produeixi la reacció dels aficionats que a través de les xarxes socials estan transmetent diversos missatges de suport a tot el club. Per a diumenge es prepara un desplaçament a Vilafranca que hauria de ser massiu perquè l'esport de Sant Feliu s'està jugant ni més ni menys que seguir conservant una plaça a Tercera Divisió. En tot cas i si no podeu viatjar-hi, Ràdio Sant Feliu connectarà en directe des del Municipal de Vilafranca a partir de les 11:30 per fer la retransmissió íntegra.


El FC Vilafranca arriba al final de la lliga en un bon moment

Els del Penedès estan complint prou bé el seu paper i arriben a la trentena jornada amb 39 punts -i un partit més que el Santfeliuenc- i en una més que notable novena posició. El debut a la banqueta d'Iván Moreno, l'ex entrenador de la Pobla de Mafumet, ha donat magnífis resultats a un conjunt on la veterania de Santi Triguero -màxim golejador amb 14 dianes-, Joan Castillo, Gerard Boira i Marc Ramírez imposa el seu domini. En la darrera jornada, els quadribarrats van espatllar la festa del Cerdanyola en l'estrena del estadi superant-lo per un clar 1 a 3. El que noten a faltar a la capital del Penedès és una major implicació de l'afició a qui li costa acudir a l'estadi.


Què va passar a l'últim Santfe-Vilafranca?

Jornada 11 (1-11-2014)

Santfeliuenc 0 Vilafranca 1 (Bernat, 33)

bottom of page