top of page

Prohibit rendir-se. Nit màgica i única a Les Grases


unnamed (4).jpg

Mobilització sense precedents en la història del futbol santfeliuenc i comarcal. Més de 300 seguidors es van concentrar la nit de divendres a Les Grases per donar suport al Santfeliuenc FC en un dels actes més emotius de la història recent del nostre club.

unnamed (8).jpg

Al llarg de la setmana la penya Sentiment Immortal en col·laboració amb la directiva, socis, membres del futbol base i familiars dels futbolistes del primer equip van anar escalfant lex xarxes socials per viure una nit intensa que havia de concentrar-se a a Les Grases a l'inici de l'últim entrenament setmanal del primer. A les hores prèvies la cosa s'ensumava que seria ben grossa. A les vuit del vespre l'estadi d'atletisme ja bullia fins que tots en comitiva i educat silenci van marxar al camp de Les Grases.

Els futbolistes van iniciar l'entrenament amb els ulls embenats sense conèixer res del que viurien. Primer van sentir un enregistrament de motivació per a les deu jornades finals, i quan va acabar l'enregistrament es van desprendre de l'embenat; l'emoció es va desbordar. Els càntics de prohibit rendir-se i els crits de suport convençut van envair la nit santfeliuenca enmig de bengales i petards.

Un pas endavant i decidit de l'afició. Un pas endavant i decidit d'una ciutat que no vol que els seus futbolistes no es rendeixen. Un pas endavant i decidit per dir que viurem tots junts deu finals que han de fer que el Santfe comenci la propera temporada la tercera a Tercera.

#primerequipo #temporada201415 #actualitat #terceradivisión #sentimentimmortal #prensa

bottom of page