top of page

Millorem però tornem a perdre i l'escenari es complica un xic més


RSCN5797.jpg

El Santfeliuenc va oferir una millor versió i va competir bé però de nou es va quedar amb el zero al caseller de punts. Els blanc-i-blaus van fer un primers 25 minuts que convidaven a l'optimisme i Quiles va gaudir d'una clara ocasió però els locals en la primera arribada amb perill van aconseguir superar Carlos. El gol va fer mal i el Vilafranca va portar el partit on més li convenia. I a la segona part hi va tenir ocasions per eixamplar el marcador. Carlos, que es va retirar lesionat al 73', va evitar un parell de gols molt clars. Amb la urgència de puntuar, el Santfe es va llançar a l'atac a la part final, però nomes una rematada de Cano a la sortida d'un córner va inquietar seriosament la porteria vilafranquina. Nova derrota que fa caure al Santfe a la dissetena posició. El proper divendres, Divendres Sants (18 hores), el partit contra el Palamós es converteix en una lluita per la supervivència . Jo no hi queda més temps.


VILAFRANCA FC 1 (VÍCTOR ORIBE, 28') ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE:GONZALO ROMERO FREIXES (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADOR

TEMPS: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS


unnamed 1.jpg

El Santfeliuenc va oferir una millor versió i va competir bé però de nou es va quedar amb el zero al caseller de punts. Els blanc-i-blaus van fer un primers 25 minuts que convidaven a l'optimisme i Quiles va gaudir d'una clara ocasió però els locals en la primera arribada amb perill van aconseguir superar Carlos. El gol va fer mal i el Vilafranca va portar el partit on més li convenia. I a la segona part hi va tenir ocasions per eixamplar el marcador. Carlos, que es va retirar lesionat al 73', va evitar un parell de gols molt clars. Amb la urgència de puntuar, el Santfe es va llançar a l'atac a la part final, però nomes una rematada de Cano a la sortida d'un córner va inquietar seriosament la porteria vilafranquina. Nova derrota que fa caure al Santfe a la dissetena posició. El proper divendres, Divendres Sants (18 hores), el partit contra el Palamós es converteix en una lluita per la supervivència . Jo no hi queda més temps.

El Santfeliuenc va saltar al Municipal vilafranquí amb ganes de fer les coses bé i agrair la demostració de confiança de l'afició la nit de divendres. Cano i Josele van mirar de portar perill a la l'àrea penedesenca si bé no va ser fins al 22' quan una magnífica triangulació de Josele, Cano i Quiles va acabar amb una rematada clara d'aquest últim que va topar amb el cos de Marc Ramírez. El Santfe està negat de cara a porteria. El que podria haver estat el primer gol es va convertir cinc minuts més tard en gol local. El vilafranquí Víctor Oribe va aprofitar la

unnamed.jpg

gentilesa de la defensa del Santfeliuenc, que es va tornar a desajustar, per engaltar un tret dur i col·locat des de la frontal de l'àrea. Sant tornem-hi que aquesta part de la història ja la coneixem. El gol va afectar un Santfeliuenc que amb el marcador en contra va mirar de resituar-se a la gespa artificial penedesenca davant un rival que va jugar molt còmodament i que va saber portar l'aigua al seu molí.

A la represa, el Santfeliuenc podria haver trobat remei als seus mals ben aviat si Cano hagués agafat una passada ben intencionada de Josele. Va ser de les poques accions remarcables del blanc-i-blaus als primers 25 minuts del segon acte. El Vilafranca es va fer amb el control del joc i al Santfeliuenc li va cremar la pilota a les botes. Els locals van tenir deu minuts de gran futbol en què van perdonar molt, especialment en una rematada a boca de canó de Boira, 74' i en un mà a mà de Santi Triguero. El mateix golejador quadribarrat enviaria fora una acció molt clara davant un Carlos que ja notava molèsties. Andrés es va jugar la carta d'Èdgar i Iván Peralta, i més empès per la necessitat que per la convicció el Santfeliuenc va mirar d'apropar-se als límits territorials de la defensa local. L'ocasió més clara va ser per Cano 84' que a la sortiuda d'un córner va creuar una pilota que va sortir llepant el pal. El Santfe apel·lant a l'èpica i amb Gerard Rovira de davanter centre emulant Talin Alexanko ho va intentar mitjançant pilotes penjades a l'olla que van acabar morint a les mans de Marc Ramírez. Així s'acabava un nou capítol d'aquest malson en què s'endinsa jornada rere jornada el nostre Santfe. Ara cal pensar en el Palamós i el més calent és a l'aigüera. Potser amb una victòria comencem a comprovar que el sol també surt per a nosaltres. Avui tot sembla massa incert.


FC Vilafranca: Marc Ramírez, Marcos, Aitor Casas, Medina, Joan Castillo, Josep Díez, Munta (Bernat, 56'), Víctor Oribe (Dani Antolinez, 77'), Guti, Boira, Santi Triguero

Santfeliuenc FC: Carlos (Santi, 73') Mata, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira Tena, Faura (Èdgar, 67'), Joserra, Cano, Josele i Quiles (Iván Peralta, 67').Gols:

1 – 0, Oribe, 28'


Àrbitre: Romero Freixes, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga als locals Víctor Oribe. Munta i Boira; i al santfeliuenc Dani Ortiz.


Quadern de notes:

- Amb la bona intenció no n'hi ha prou. El Santfeliuenc va donar una cara més amable però encara insuficient per a la reacció que tothom vol.

- Cal acabar amb el malson. El Palamós és potser la penúltima oportunitat. L'afició ha de respondre perquè la continuïtat a Tercera Divisió és clau.

- El Vilafranca travessa un moment molt dolç i amb el marcador a favor va jugar de manera molt còmoda.

Al Penedès tothom té clar que el Vilafranca tornarà a ser de Tercera la propera temporada.


micro.png

Roda de premsa


Roda de premsa de l'entrenador del Santfeliuenc FC*Agraïm la col·aboració amb les imatges de Lluïs Montaner

bottom of page