top of page

Guanyeu per nosaltres!!!


31 jornada palamos.jpg

Guanyeu per nosaltres, però també guanyeu per vosaltres. El Santfeliuenc afronta aquest Divendres Sant un partit que és més que una final i que de ben segur marcarà per bé o per malament el futur a Tercera Divisió. El rival palamosí viatja a Sant Feliu carregat de moral després de vèncer en la darrera jornada el Cerdanyola i capgirar en 35 minuts un 0 a 2. Sant Feliu, malgrat

SANTFELIUENC FC ... PALAMÓS CF

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 31

DIVENDRES 3 D'ABRIL

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Palamós, @rivassalvador, @radio_SantFeliu, @santfeliuencfc,@palamoscf

PREVISIÓ DE TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Guanyeu per nosaltres, però també guanyeu per vosaltres. El Santfeliuenc afronta aquest Divendres Sant un partit que és més que una final i que de ben segur marcarà per bé o per malament el futur a Tercera Divisió. El rival palamosí viatja a Sant Feliu carregat de moral després de vèncer en la darrera jornada el Cerdanyola i capgirar en 35 minuts un 0 a 2. Sant Feliu, malgrat la dificultat de la data, ha de respondre i omplir Les Grases en un partit de portes obertes per a tota la ciutadania local.

Ara sí ja no es pot fallar per res del món. Qualsevol resultat que no sigui la victòria no serveix. Andrés González i els seus futbolistes saben que necessiten trencar d'una vegada una ratxa negativa que ja dura massa. Els tres punts contra un rival directe multiplicarien les opcions de permanència i a més tindrien un efecte col·lateral: el rearmament moral d'un equip que necessita rescabalar l'autoestima després d'un mes de març esfereïdor. Per a divendres, l'entrenador blanc-i-blau espera recuperar David Toro i caldrà veure si l'evolució de la lesió d'Álex Bolaños permet que hi sigui a la convocatòria.

Crida a tot Sant Feliu

La directiva del Santfeliuenc FC espera que la iniciativa de les portes obertes a Les Grases suposi una altra gran resposta. Com ja és habitual des que l'equip és a Tercera la resposta de l'afició sempre ha estat més que bona i ara amb més urgència que mai es necessita una resposta convençuda de tothom. I més quan la Penya Sport del Palamós CF ha anunciat que viatjarà a la capital del Baix Llobregat amb un autocar.

El Palamós CF busca un triomf per a la tranquil·litat

El Palamós CF arriba a Les Grases amb la moral enfortida després de capgirar de manera èpica un partit que perdia 0 a 2 contra el Cerdanyola. I a més una reacció que va tenir el protagonisme del juvenil David Torres que va marcar en la primera pilota que queia a les seves botes. És per tot això que el Palamós, que es a la part calenta amb 36 punts, serà una pedra de toc d'una enorme dificultat. El relleu a la banqueta de Joan Marmol per Jordi Martínez ha donat resultats i de mica en mica malgrat la irregularitat els grocs i blaus han recuperat posicions. Un equip on la veterania dels eterns Matamala, Bayona, Alberto Manga, Sergi Arimany -12 gols-, i Elias mira de combinar-se amb els aires de renovació que apunten joves com David Torres. L'entrenador palamosí no compta amb cap baixa per viatjar a Sant Feliu.

Un Santfe-Palamós carregat de dramatisme, carregat de tensió però que d'una vegada per totes ha de servir perquè el Santfeliuenc comenci un temps nou.

Què va passar a la primera volta? Jornada 12 (9 -11- 2014) Palamós CF 1 (Alberto Manga, 86') - Santfeliuenc FC 1 (Iván Peralta, 12')

#primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #palamóscf #grupov #previa

bottom of page