top of page

No aixequem cap


_FSC7519.JPG

Una nova decepció i potser la més dolorosa perquè el Santfeliuenc cau per primera vegada a Tercera Divisió en posicions de descens. Un gol de Moha al 52' va deixar sense capacitat de resposta un Santfeliuenc desbordat per la responsabilitat i que continua el seu camí a l'abisme. El Palamós va aprofitar una de les seves ocasions i es va endur tres punts d'or que li aplanen el camí de la permanència. Al Santfe se li estreny el setge.

SANTFELIUENC FC 0 ... PALAMÓS CF 1 (MOHA, 52')

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Una nova decepció i potser la més dolorosa perquè el Santfeliuenc cau per primera vegada a Tercera Divisió en posicions de descens. Un gol de Moha al 52' va deixar sense capacitat de resposta un Santfeliuenc desbordat per la responsabilitat i que continua el seu camí a l'abisme. El Palamós va aprofitar una de les seves ocasions i es va endur tres punts d'or que li aplanen el camí de la permanència. Al Santfe se li estreny el setge.

Ni amb promeses de redempció ni amb el suport de l'afició ni amb res de res. Cal admetre que el Santfeliuenc està molt malalt i arriba al tram final de la lliga -8 partits- en cures intensives i ara sí en posició de descens tot i que la permanència és encara possible. El Santfe va semblar sortir amb ganes i David Toro al 2' va tenir uns ocasió clara en una penetració amb rematada que no va saber aprofitar Iván Peralta en el rebot. El Palamós va tenir la més clara al 8' en una autopassada de Del Moral que va aturar molt bé Santi. El primer acte va estar marcat per la por, i el santfe i el Palamós van estar més pendents de no tenir cap ensurt que de crear perill. El visitant Sergi Arimany va ser l'únic que va tenir un cert atreviment amb la porteria rival. Empat sense gols i sensació compartida que aquesta historia ja l'havíem vist.

La segona part va ser una nova antologia del malson per al Santfe. El Palamós va trigar set minuts a fer el seu gol. Una penetració de Del Moral per banda esquerra la va aprofitar Moha desmarcat al segon pal (0 a 1). I tot els fantasmes s'autocitaven de nou a Les Grases. Amb el marcador en contra els blanc-i-blaus van tornar a acumular impotències i el Palamós del no res va estar a punt d'eixamplar el marcador primer amb una rematada de cap de Sergi Arimany que va fer lluir Santi al 67' i després amb una acció de Del Moral 71' que va enviar als núvols. El Santfe, sense arguments sòlids, ho va intentar a la desesperada penjant pilotes a l'àrea per mirar de trobar en Carlos Cano o Gerard Rovira uns àngels salvadors d'un miracle que no va arribar ni en Divendres Sant en una corrua d'autoflagels que sembla no tenir final.

Santfeliuenc FC: Santi, Dani Sánchez, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Iván Peralta (Mata, 78'), Joserra, David Toro (Quiles, 62'), Josele i Éric Pacheco (Cano, 62').

Palamós CF: Bayona, Elias (Gerard, 55'), Cano, Morales, Subi, Matamala, Del Moral, Venzal, Arimany, Alberto Manga (Medina, 64') i Moha (Álex, 78').

Gol:

0 - 1, Moha, 52'

Àrbitre: Albelda Bárcena, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el santfeliuenc Joserra; i el palamosí Matamala.

Quadern de notes:

- Per moltes iniciatives que tinguem si l'equip no respon mala peça al teler.

- Estem farts de repetir l'argument però si no hi ha reacció poc podem fer. I Vilassar de Mar es convertirà en una nova estació d'aquest via crucis sense destí ni sentit.

- Bona resposta de l'afició en un Divendres Sant: gairebé 500 persones.

- El Palamós va fer el seu partit i va treure petroli en un camp on guanya tothom.

#actualitat #primerequipo #temporada201415 #terceradivisión #grupov #prensa #palamóscf

bottom of page